.

Συνελήφθησαν έξι άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Κόρινθο

Αναζητείται ακόμα ένας 59χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα και μάρκες

Οι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου»

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, σήμερα (11-4-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας 38, 64, 43, 53 ,28 και 58 ετών, για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ αναζητείται ακόμα ένας (1) 59χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος.

Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα – καφέ μπαρ ιδιοκτησίας του 59χρονου, όπου κατελήφθη ο 53χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα και διοργανωτή τον 28χρονο, την διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού με τράπουλα «TEXAS HOLD’ EΜ».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -73- μάρκες και μία τράπουλα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου,  ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger