.

Συνδυασμός ''ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ'': Δεν στηρίξαμε την υποψηφιότητα του Χρήστου Ζάχου για Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεμέας.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ‘ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ’
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...
Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νεμέας, με τη νέα του σύνθεση, προκειμένου να εκλέξει τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του και να ορίσει τακτικά και αναπληρωματικά μέλη για την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, με θητεία
από 1-9-2014 μέχρι 5-3-2017.

Ο Συνδυασμός ‘ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ’ στήριξε όλες τις υποψηφιότητες, πλην αυτής του
κ. Χρήστου Ζάχου, ο οποίος προτάθηκε από την παράταξη της πλειοψηφίας για Πρόεδρος του
Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας Βαγγέλης Ανδριανάκος, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, αιτιολόγησε την ομόφωνη απόφαση των Συμβούλων της μειοψηφίας να καταψηφίσουν τον κ. Ζάχο, αναφέροντας τα εξής :

«Ο Συνδυασμός μας αλλά κι εγώ προσωπικά, δεν μπορούμε να συναινέσουμε και να συμφωνήσουμε σ’ αυτή την εκλογή, που, το τονίζω, αφορά μόνο το συγκεκριμένο πρόσωπο και κανένα άλλο από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και της πλειοψηφίας. Και αιτιολογώ τη θέση μας αυτή: θεωρώ τον κ. Ζάχο πολιτικά ανώριμο, αριβίστα και επικίνδυνο για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό δεν το λέω γιατί το εικάζω, αλλά είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου στα τρισήμισυ χρόνιας της θητείας του είναι ζήτημα αν ήρθε σε δέκα συνεδριάσεις, ενώ έκανε και ένα μήνα πριν τις εκλογές παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος, κίνηση που σε συνδυασμό με την απουσία του που προανέφερεα από τις συνεδριάσεις, μας έκανε να διαπιστώσουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτή την ανωριμότητα, κάτι που μας αναγκάζει, όπως είπα να μη συναινέσουμε στην εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου».

Εκτός από τον κ. Ζάχο στη θέση του Προέδρου, εκλέχθηκε ακόμη από την πλευρά της πλειοψηφίας ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Σωτήρης Σκάζας, ενώ από την πλευρά της μειοψηφίας εκλέχθηκε για Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ο Παναγιώτης Κουτσοδήμος.

Πέραν τούτου για τις θέσεις της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν από τον Συνδυασμό μας οι Δημήτρης Μπακασέτας και Γιώργος Παλυβός για τακτικά μέλη και οι Βαγγέλης Ανδριανάκος και
Ιωάννα Φιλντίση – Σιαμπλή για αναπληρωματικά.

Ευχόμαστε σε όλους τους εκλεγέντες, αλλά και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο στο σύνολό του, καλή και δημιουργική θητεία.-
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger