Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών

Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών στην περιοχή του Κόμβου του Ρίου, από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουλίου 2015 έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας (Παρασκευή 31 Ιουλίου). Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Πάτρα θα εκτρέπεται προς την ΠΕΟ (περί τη ΧΘ 205,5) και:


-       τα οχήματα με κατεύθυνση προς Πάτρα και Πύργο θα συνεχίζουν μέσω της ΠΕΟ προς Νοσοκομείο, Πανεπιστήμιο, Πάτρα και Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας. Όσοι επιθυμούν να κινηθούν στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας, θα επανέρχονται σε αυτήν από τον ανισόπεδο κόμβο Μποζαϊτίκων μέσω της οδού Διοδώρου, ενώ
-       τα οχήματα με κατεύθυνση προς Γέφυρα και το Πορθμείο, θα κινούνται επί της οδού Εγνατίας με κατεύθυνση προς το πορθμείο του Ρίου. Όσοι επιθυμούν να κινηθούν προς τη Γέφυρα θα εισέρχονται από τον ανισόπεδο κόμβο του Πορθμείου Ρίου.
όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.
Η κατεύθυνση προς Αθήνα ΔΕΝ επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης ασφαλτοτάπητα, από την Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ.
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger