.

Εκοψε την πίτα η περιφερειακή διοίκηση Κορινθίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας την Παρασκευή 28/1/2011 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος, ο βουλευτής Κορινθίας κ. Άγγελος Μανωλάκης, ο πρώην Νομάρχης Κορινθίας και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Ταγαράς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Α. Παπαφωτίου και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Α Παπαγγελόπουλος, Ε. Αδάμ-Σπανογιάννη, Ν. Πετρόπουλος, Κ.Λέγγας, Μ. Σούκουλη, Θ. Πισιμίσης, Ν.Βραχνός, Α. Καραχοντζίτης, Σ. Παπαθεοφάνους. Μηνύματα με ευχές για το νέο έτος προς τους εργαζόμενους έστειλαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτης, η βουλευτής Κορινθίας κ. Κ. Φαρμάκη και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλης.
Στην παρέμβαση του ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γ. Δέδες, απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, όπου συμμετείχαν μαζικά στην εκδήλωση, τόνισε τα εξής: «Σεβασμιότατε , σεβαστοί πατέρες , κύριε βουλευτά , κυρίες και κύριοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι , φίλες και φίλοι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας , φίλες κ φίλοι της Πολεοδομίας, που μπορεί προς το παρόν να συστεγαζόμαστε, αλλά εμείς εξακολουθούμε να σας αγαπάμε , χρόνια πολλά σε όλους με υγεία ευτυχία , ατομική και οικογενειακή .
Ιδιαίτερες ευχές για τους πρώτους Διευθυντές και τους Τμηματάρχες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, που χθες τοποθετήθηκαν , για γνώση και δύναμη στην ολοκλήρωση των καθηκόντων τους, στην κατεύθυνση της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας στους πολίτες .
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger