.

Προς ενοικίαση έναντι 1,41 εκατ. ευρώ την εβδομάδα έβαλε το σκάφος του ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς


Τα παιχνίδια, όσο ακριβά και αν είναι, κάποια στιγμή τα περισσότερο ή λιγότερο κακομαθημένα παιδιά τα βαριούνται. Αυτό συμβαίνει ακόμα κι αν το «παιχνίδι» είναι το μεγαλύτερο γιοτ του κόσμου, με δύο πισίνες, δύο ελικοδρόμια, ένα γυμναστήριο και… υποβρύχιο!
Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς μέσα σε έξι μήνες από την ώρα που παρέλαβε το πλωτό παλάτι «Eclipse», το βαρέθηκε, οπότε αποφάσισε να το βάλει προς ενοικίαση έναντι 1,41 εκατ. ευρώ την εβδομάδα!
Ο Ρώσος μεγιστάνας πέρασε ελάχιστες ώρες πάνω στο σκάφος, το οποίο διαθέτει 70μελές προσωπικό καθώς και αντιπυραυλικό σύστημα.
Τώρα, όποιοι διαθέτουν αρκετά χρήματα και θέλουν να έχουν τις ανέσεις αλλά και την προστασία που παρέχει αυτό το σουπερ γιοτ, μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στο γραφείο ενοικίασης πολυτελών σκαφών SuperYachtsMonaco. Πέρα όμως από το αρκετά τσουχτερό ενοίκιο, θα πρέπει να υπολογίσει κανείς ότι για να φουλάρει με καύσιμο το «Eclipse» χρειάζονται 454.000 ευρώ.
Ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος διαθέτει ακόμα τρία σούπερ γιοτ, το 2006 παρήγγειλε το «Eclipse» στο γνωστό ναυπηγείο του Αμβούργου, Blohm+Voss, και του παραδόθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Για τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του χύθηκε πολύ μελάνι, ωστόσο ο όγκος του είναι κάτι που άρχισε να δημιουργεί προβλήματα στον Αμπράμοβιτς.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger