.

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Η τριμελής Οργανωτική Επιτροπή για την ανάδειξη των μελών του πρώτου Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ...απαρτιζόμενη από τον Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Διονύσιο Κλάδη, ως Πρόεδρο, την Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας Γεωργία Ξανθάκη-Καραμάνου και τον Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών Ανδρέα Μαρά, ως μέλη, προκηρύσσει τις εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων του Διοικητικού Προσωπικού, του ΕΕΔΙΠ και του ΕΣΕΠ στο πρώτο Συμβούλιο του Ιδρύματος, σύμφωνα με τα ακόλουθα:Οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων του Διοικητικού Προσωπικού, του ΕΕΔΙΠ και του ΕΣΕΠ στο πρώτο συμβούλιο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις των παρ. 1 έως 4 και 9 του άρθρου 8 και των παρ. 1 έως 3 του άρθρου 76 του Ν. 4009/2011, οι οποίες
επισυνάπτονται ως Παράρτημα στην παρούσα προκήρυξη. Κάθε κατηγορία προσωπικού θα εκλέξει ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό εκπρόσωπο στο πρώτο Συμβούλιο του Ιδρύματος. Η εκλογή γίνεται με ενιαίο ψηφοδέλτιο για κάθε κατηγορία στο οποίο αναγράφονται τα ονόματα όλων των υποψηφίων. Κάθε εκλογέας μπορεί να ψηφίσει ένα μόνο ή και κανένα υποψήφιο. Ο υποψήφιος που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους εκλέγεται ως τακτικός εκπρόσωπος ενώ
ο αμέσως επόμενος σε αριθμό ψήφων εκλέγεται ως αναπληρωματικός. Σε περίπτωση ισοψηφιών διεξάγεται κλήρωση μεταξύ των ισοψηφούντων με ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπής. Κατά τα λοιπά, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί κατ’ αναλογία προς τα προβλεπόμενα στην υπουργική απόφαση Β2/125673α/4.11.11 (ΥΕΚ 2503Β΄), η οποία επισυνάπτεται ως χωριστό ηλεκτρονικό αρχείο στην παρούσα προκήρυξη.
Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας και δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν όλα τα υπηρετούντα μέλη του προσωπικού της αντίστοιχης κατηγορίας, εκτός αυτών που έχουν αποσπαστεί σε άλλες υπηρεσίες εκτός Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τις 12.00 το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2012 στη Γραμματέα της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Ιωάννα Κοτσώρη, στη Διεύθυνση Προσωπικού στην Τρίπολη (Κτίριο ΟΑΕΔ, 22100 Τρίπολη), όπου και πρωτοκολλούνται στο τηρούμενο ειδικό πρωτόκολλο. Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν και με fax (στον αριθμό 2710-221147) και ταχυδρομικά. Σε κάθε περίπτωση όμως οι δηλώσεις υποβολής υποψηφιοτήτων πρέπει να έχουν παραληφθεί από τη Γραμματέα της Οργανωτικής Επιτροπής μέχρι και τις 12.00 το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2012.
Η σχετική ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε τρεις κάλπες (μία για κάθε κατηγορία προσωπικού) σε ένα και μόνο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη στην Τρίπολη και θα διαρκέσει από τις 12.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα.
Η αναγνώριση των εκλογέων γίνεται με βάση το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο προκύπτει η ταυτότητά τους, το οποίο οφείλουν να προσκομίζουν στην Οργανωτική Επιτροπή.
Κάθε υποψήφιος μπορεί με γραπτή δήλωσή του η οποία υποβάλλεται στη Γραμματέα της Οργανωτικής Επιτροπής το αργότερο μέχρι και τις 3.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου 2012 να διορίσει έναν αντιπρόσωπο και έναν αναπληρωτή του στο εκλογικό τμήμα διεξαγωγής της ψηφοφορίας. Οι υποψήφιοι, οι αντιπρόσωποι των υποψηφίων και οι αναπληρωτές τους μπορούν να παρίστανται κατά τη διάρκεια όλης της εκλογικής διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης της ψηφοφορίας και της καταμέτρησης. Οι υποψήφιοι, οι αντιπρόσωποι και οι αναπληρωτές τους δικαιούνται να υποβάλουν κάθε είδους ενστάσεις.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger