.

Παμβοχαϊκός: επιστροφή στις νίκες

Μετά τις ήττες από Φοίνικα και Ηρακλή, ο Παμβοχαϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε 3-1 σετ του Άρη, στο κλειστό του Δήμου Βέλου Βόχας «Γ. Τριαντάφυλλος», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague.
Οι φίλαθλοι έδωσαν για μια ακόμη φορά δυναμικό παρών και οι αθλητές του Παμβοχαϊκού τους αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα μας διατήρησε το αήττητο στην έδρα της και πέρασε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.
Ο Άρης αντιστάθηκε στο πρώτο σετ, όμως, ένα σερί 4-0 στο 20-19, έδωσε σημαντικό προβάδισμα στον Παμβοχαϊκό, που επικράτησε τελικά με 25-20. Στο δεύτερο σετ, η ομάδα μας πήρε διαφορά ασφαλείας (18-11), για να φτάσει στο 25-18 και το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο, ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, καθώς μείωσαν σε 2-1 (21-25), εκμεταλλευόμενοι, τα λάθη και την ανυπομονησία των παικτών του Νίκου Ζαλμά. Στο 4ο σετ, όμως, ο Παμβοχαϊκός ανέβασε στροφές και με όπλα το καλό σερβίς και τον πρώτο χρόνο, επικράτησε εύκολα με 25-16.
Σπουδαία απόδοση έπιασε ο Ποτότσνικ, ο οποίος και αναδείχθηκε MVP του αγώνα, έχοντας 16 πόντους με εξαιρετικά στατιστικά. Ο Ντουσάρμ σημείωσε 17 πόντους, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά των κεντρικών της ομάδας, Καραγιάννη και Κατσανεβάκη.
Τα σετ: 25-20, 25-18, 21-25, 25-16
Ζαλμάς: Σημαντική νίκη
«Ηταν μια πολύ σημαντική  νίκη βαθμολογικά και ψυχολογικά, αφού προερχόμασταν από δύο ήττες.  Θέλαμε να βρούμε πάλι τον καλό ρυθμό μας κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, αφού είμαστε μια ομάδα που δεν έχει αλλαγές στο ρόστερ της. Ο αντίπαλος μπορεί να μας διαβάσει πιο εύκολα και πρέπει να ανεβάσουμε τα επίπεδα της απόδοσης μας ακόμη περισσότερο στο β’ γύρο»,δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger