.

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σε οικίες στην Αρκαδία.

Εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σε οικίες στην Αρκαδία, ενώ συνελήφθησαν, χθες (9-1-2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρείς (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 32, 36 και 27 ετών αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απείθεια, ενώ επιπλέον, ο 32χρονος κατηγορείται για αντίσταση, πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στην Χώρα και ο 27χρονος για αντίσταση.
   
Ειδικότερα, χθες (9-1-2012) το πρωί, κατά την διάρκεια ελέγχου, από αστυνομικους του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ο 32χρονος και ο 27χρονος, αντιστάθηκαν, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Ο 32χρονος επέδειξε στους Αστυνομικούς, ως έγγραφο που νομιμοποιούσε την παραμονή του στην χώρα, πλαστή βεβαίωση της Περιφέρειας Αττικής.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες, μαζί με τον 36χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη επίσης, μπήκαν χθες (9-1-2012) το πρωί, σε δύο σπίτια στην Τρίπολη Αρκαδίας και αφαίρεσαν, από το πρώτο, ιδιοκτησίας 53χρονης ημεδαπής, χρηματικό ποσό και χρυσαφικά, ενώ από το δεύτερο, στο οποίο διαμένει  35χρονος αλλοδαπός, χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει ακόμα άλλες τέσσερις κλοπές, και ειδικότερα:

Την (3-12-2011) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, μπήκαν σε σπίτι ιδιοκτησίας 30χρονου και αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.
Την (12-12-2012) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, μπήκαν σε σπίτι ιδιοκτησίας 38χρονης αλλοδαπής και αφαίρεσαν χρυσαφικά.




Το χρονικό διάστημα από 16-12-2011 έως και 21-12-2011 το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, διέρρηξαν σπίτι ιδιοκτησίας 28χρονης και αφαίρεσαν χρυσαφικά.
Την (5-1-2012) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, διέρρηξαν σπίτι ιδιοκτησίας 64χρονου και αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

Από την δράση τους, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και χρυσαφικά, συνολικής αξίας 17.300 ευρώ περίπου.

Ο 36χρονος είναι πρώην κρατούμενος των Φυλακών Κορυδαλλού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ εξετάζεται η περεταίρω συμμετοχή τους, σε παρόμοιες παράνομες πράξεις.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger