.

Aπίστευτο: Βρέθηκε καρφί στο κρανίο του

Σοκαρισμένος και άφωνος έμεινε ο Dante Autullo, ένας εργάτης στο Σικάγο, όταν ενημερώθηκε από γιατρούς ότι ένα καρφί είχε «σφηνωθεί» στον εγκέφαλό του, την ώρα που ο ίδιος πίστευε πως είχε απλώς κοπεί λίγο από ένα μηχάνημα, την ώρα που επισκεύαζε ένα υπόστεγο.

Ο κ. Autullo υποβλήθηκε σε εγχείριση αφαίρεσης του καρφιού μήκους 7,62 (!) εκατοστών την περασμένη Παρασκευή και έκτοτε παραμένει σε νοσοκομείο του Σικάγο για να αναρρώσει.

Ο ίδιος ήταν εξαιρετικά τυχερός μέσα στην… ατυχία του, καθώς το καρφί βρέθηκε σε θέση μόλις ελάχιστων χιλιοστών από το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει την κίνηση- διαφορετικά διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο να μείνει ακόμα και παράλυτος.

«Μόλις μου έφεραν τις ακτινογραφίες διερωτήθηκα “τι είδους αστείο είναι αυτο;”». Οι θεράποντες ιατροί ωστόσο τον διαβεβαίωσαν ότι η ακτινογραφία ήταν 100% αληθινή.

Σημειώνεται ότι μετά το ατύχημα ο κ. Autullo θεώρησε ότι δεν ήταν αναγκαίο να μεταβεί σε νοσοκομείο και πέρασε μία ολόκληρη ημέρα για να ζητήσει ιατρική βοήθεια, αφού πρώτα ένιωσε έντονη δυσφορία και ναυτία..
zougla.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger