.

Πέντε ευρώ είσοδος στην Κόρινθο

 Τον Πόρο υποδέχεται η Κόρινθος, όπου θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε θέση οδηγού στον 7ο όμιλο.
 Έχοντας επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, η Κόρινθος ζητά τη στήριξη των φιλάθλων της ορίζοντας την τιμή του εισιτηρίου στα 5 ευρώ, ενώ δωρεάν θα μπουν γυναίκες και παιδιά στην αναμέτρηση της Κυριακής (19/2) με τον Πόρο.
Διαβάστε επίσης...

    Το πρώτο βήμα έκαναν Κόρινθος και Παννεμεατικός
    Ευχαριστήριο σε διαιτητές και αντιπάλους η Κόρινθος
    Καντάς: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
    Ένωση Άσπρα Σπίτια – Κόρινθος 0-1
    Μπεθάνης: «Κρατάμε την ιστορία, αλλάζουμε νοοτροπία»

Επιπλέον, η ανακοίνωση της Κορίνθου αναφέρει ότι για όσους φίλους γραφτούν σαν νέα μελή και πληρώσουν τη συνδρομή τους, η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από ειδικό πάγκο. Να υπενθυμίσουμε ότι τα μέλη που θα γραφτούν έως τις 31-3-2012 θα συμμετάσχουν στη μεγάλη κλήρωση του Απριλίου, όπου ο νικητής θα λάβει ως δώρο 7ημερο διακοπών σε νησί του Αιγαίου με όλα τα έξοδα πληρωμένα για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Τέλος, τα μέλη θα έχουν εκπτώσεις σε όλα τα αναμνηστικά που θα αρχίσουν να πωλούνται με αρχή το εντός έδρας παιχνίδι με την Χαλκίδα στις 4 Μαρτίου.

Ο Μανδραϊκός δοκιμάζεται στις Ερυθρές, απέναντι στη μαχητική Δάφνη, ενώ η Χαλκίδα φιλοξενεί τον Παναργειακό. Ο Πανναυπλιακός κοντράρεται με την Ένωση Άσπρα Σπίτια, ενώ τα Λουκίσια θέλουν τη νίκη απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδας. Τέλος, η Κύμη φιλοξενεί τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger