.

To ξεκίνημα της νέα χρονιάς έκανε η Α.Λ.Α.Κορινθίας με την κοπή της καθιερωμένης πίτας

E-mail

To ξεκίνημα της νέα χρονιάς έκανε η Α.Λ.Α.Κορινθίας με την κοπή της καθιερωμένης πίτας στην Κυριακή 19/2/2012 αλλά και την τακτική Γενική Συνέλευση της Λέσχης που για φέτος είχε και εκλογές για την 3ετια 2012-2014 .
Ικανοποιητική η προσέλευση των μελών του σωματείου αλλά και νέων αγωνιζομένων και φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που έκαναν αιτήσεις για εγγραφή .
Στην αρχή της διαδικασίας έγινε ο απολογισμός της χρονιάς και παρουσιάστηκαν τα σχέδια για την νέα χρονιά  ,στην συνέχεια ο Πρόεδρος Γιώργος Σωτηρόπουλος έκοψε την πίτα και το τυχερό φλουρί ήταν στο κομμάτι του Παντελή Νούλα.

Ακολούθησε η απονομή των Κυπέλλων στους νικητές του Κυπέλλου ΑΛΑΚορινθίας 2011 ,  στους αγωνιζόμενους μέλη μας που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε ,  ξεκινώντας από τους οδηγούς  Σπανό Διονύση, Σουρλή Μακάριο  & Παλαιολόγο Χρήστο και στην συνέχεια τους συνοδηγούς Γκότοβο Σωτήρη , Δελώτα Θεοδόση και Μήτσουλα Νίκο  
 
Η Γενική Συνέλευση  συνεχίστηκε με τις εκλογές για το νέο Δ.Σ  ,μετά την ψηφοφορία τους περισσότερους ψήφους συγκέντρωσε ο Ασημάκης Σωτηρόπουλος , ακολούθησαν οι Εγγλέζος Γιάννης , Σωτηρόπουλος Γιώργος , Ανδριανόπουλος Γρηγόρης , Δελώτας Θεοδόσης ,Οικονόμου Σωτήρης και η Δήμητρα Τσακώνα.
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την φιλοξενία , και τα μέλη του Δημήτρη Σουφρίλα και Ανδρέα Μπάσδελη που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τον πολιτευτή Στέλιο Μάρκελλο .
  
 
Καλούς Αγώνες σε όλους
 
 
 
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger