.

ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ 4 ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Σιγά-σιγά θα μάθουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για την κομματική εγκληματική ολιγωρία και ανευθυνότητα των κυβερνώντων αυτή την την άμοιρη χώρα.
Όταν οι επιλογές για τοποθέτηση στελεχών στη Διοίκηση του κρατικού μηχανισμού γίνονται με κριτήρια κομματικών και προσωπικών συμφερόντων είναι απόλυτα λογικό ότι θα δούμε σωρεία νοσηρών φαινομένων σαν και αυτό που θα αποκαλύψουμε σήμερα .
Και πιστέψτε με είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι σε τέτοιου είδους φαινόμενα δεν μας φταίει ούτε η Μέρκελ, ουτε η Τρόικα ούτε το Δ.Ν.Τ. .
Φταίει το άθλιο πολιτικό μας σύστημα που δημιούργησε τον απέραντο δημόσιο τομέα και τον έκανε να λειτουργεί με κανόνες ανικανότητας , αδιαφάνειας και διαπλοκής.
Στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Κορίνθου ξεκίνησαν πριν δύο και πλέον χρόνια να κατασκευάζονται 4 υπερσύγχρονοι ψυκτικοί θάλαμοι με σκοπό να αντικαταστήσουν τους πεπαλαιωμένους και σκουριασμένους ψυκτικούς θαλάμους που λειτουργούν στην παλαιά πτέρυγα εδώ και δεκαετίες.
Ο σκοπός είναι βέβαια ευνόητος.
Σε ένα άκρως ευαίσθητο χώρο όπως είναι ο χώρος του Νοσοκομείου από τον οποίο περνούν χιλιάδες ασθενείς με ελαφριά,μέτρια αλλά και βαρέα νοσήματα κάθε χρόνο, θα πρέπει να αποθηκεύονται και να συντηρούνται όλα τα τρόφιμα στις πλέον κατάλληλες συνθήκες από υγειονομικής και ποιοτικής πλευράς.
Και οι τέσσερις αυτοί νέοι θάλαμοι είναι όντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας , ότι τελειότερο στην τεχνολογία τους .
Θυμίζουν ψυκτικούς θαλάμους ΧΙΛΤΟΝ , ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ , ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και άλλων τέτοιων μεγάλων επιχειρήσεων .
Λειτουργούν και χειρίζονται με εξωτερική εγκατάσταση κέντρου ελέγχου με υπολογιστή τελευταίου τύπου.
Οι ψυκτικοί αυτοί θάλαμοι ολοκληρώθηκαν και παρελήφθησαν επίσημα από την Διοίκηση του Νοσοκομείου μας τον Σεπτέμβριο του 2010. Δηλαδή ενάμιση χρόνο πριν.
Στοίχησαν συνολικά 45.000 ευρώ περίπου.
Φαίνεται όμως ότι τα λεφτά αυτά που προέρχονται από τον ιδρώτα και το αίμα των φορολογούμενων πολιτών , όπως σε χιλιάδες άλλωστε παρόμοιες περιπτώσεις σε όλη την χώρα , πήγαν στο βρόντο!
Μέχρι σήμερα άγνωστο για ποιο λόγο οι ψυκτικοί αυτοί θάλαμοι δεν έχουν λειτουργήσει.
Και το άσχημο είναι ότι θα λήξει οσονούπω η εγγύηση που παρέχει η εταιρία που τους κατασκεύασε και όταν στο άγνωστο μέλλον λειτουργήσουν και πάθουν κάποια βλάβη , θα είναι δίχως εγγύηση!
Για τέτοιο σεβασμό δηλαδή μιλάμε τόσο στην υγεία χιλιάδων συμπολιτών μας , όσο και στα χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων.
Δεν βαριέσαι αδερφέ το κράτος θα τα πληρώσει …
Λες και το κράτος δεν είμαστε εμείς οι ίδιοι !
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger