Επιτέλους μια πρωτότυπη γεύση! Αναφέρομαι στα καλαμάκια σαλιγκάρι που δοκίμασα, μόλις προχθές στο Pita Plus του Athens Metro Mall, στο Άγιο Δημήτριο.
Προς το παρόν λένε πως είναι απλά μια πρόταση για τη νηστεία της Σαρακοστής. Ελπίζω όμως να αρέσει στον κόσμο αυτή η γεύση και να την υιοθετήσει ώστε να βρίσκεις τέτοια σαλιγκαροκαλαμάκια και τον υπόλοιπο χρόνο.
Τα σαλιγκάρια προέρχονται από την εταιρία Φερέοικος γεύσεις και ο σεφ Ηλίας Σκουλάς, που δημιούργησε τη συνταγή τα μαρινάρισε, τα πασπάλισε με μια ελαφρώς καπνιστή πάπρικα, τα συνδύασε με ντοματίνια, που τους χάρισαν μια καλή οξύτητα και τα συνόδεψε με αφράτα οκτάσπορα γυροπιτάκια, δίνοντας έτσι ένα «κάτι παραπάνω» στις πιο κλασικές γεύσεις του μαγαζιού.
Πληροφορήθηκα, μάλιστα, πως και άλλα σουβλατζίδικα ζήτησαν τη συνταγή για τους δικούς τους καταλόγους. Λέτε να γεννήθηκε νέο ελληνικό street food;
Προς το παρόν λένε πως είναι απλά μια πρόταση για τη νηστεία της Σαρακοστής. Ελπίζω όμως να αρέσει στον κόσμο αυτή η γεύση και να την υιοθετήσει ώστε να βρίσκεις τέτοια σαλιγκαροκαλαμάκια και τον υπόλοιπο χρόνο.
Τα σαλιγκάρια προέρχονται από την εταιρία Φερέοικος γεύσεις και ο σεφ Ηλίας Σκουλάς, που δημιούργησε τη συνταγή τα μαρινάρισε, τα πασπάλισε με μια ελαφρώς καπνιστή πάπρικα, τα συνδύασε με ντοματίνια, που τους χάρισαν μια καλή οξύτητα και τα συνόδεψε με αφράτα οκτάσπορα γυροπιτάκια, δίνοντας έτσι ένα «κάτι παραπάνω» στις πιο κλασικές γεύσεις του μαγαζιού.
Πληροφορήθηκα, μάλιστα, πως και άλλα σουβλατζίδικα ζήτησαν τη συνταγή για τους δικούς τους καταλόγους. Λέτε να γεννήθηκε νέο ελληνικό street food;