.

Eκδήλωση διανομής πατάτας διοργάνωσε η ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr

Η διοργάνωση του μεγάλου ραντεβού μεταξύ καταναλωτών-παραγωγών, μέσω Διαδικτύου και της zougla.gr, με τη συνδρομή των Δήμων Νευροκοπίου και Κηφισιάς, είναι πια γεγονός.

Οι παραγωγοί διανέμουν από τις 08:00 το πρωί 150 τόνους πατάτας στους καταναλωτές, οι οποίοι φρόντισαν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της zougla.gr να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες.

Οι καταναλωτές ενημερώθηκαν με ηλεκτρονικά μηνύματα για την ημέρα και την ώρα παραλαβής της ποσότητας που παρήγγειλαν.  Ενημερώθηκαν επίσης ότι θα πρέπει να σεβαστούν το πρόγραμμα διανομής, ώστε να αποφευχθούν οι εκνευρισμοί και το πανδαιμόνιο. Όλα μπορούν να γίνουν πολιτισμένα, ήρεμα και αποτελεσματικά.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς οργανώθηκε και ο τρόπος με τον οποίο θα κυλήσει, επί δύο ημέρες, η διανομή του προϊόντος από τους παραγωγούς.

Με ειδικό συνεργείο για την κοπή των αποδείξεων, ώστε να μην υπάρξει ούτε μία σκιά, ούτε μία υποψία για τον νόμιμο χαρακτήρα της διαδικασίας αυτής.

Με ειδικό συνεργείο ώστε να διασφαλιστεί η δυνατότητα παροχής αναψυκτικών και μικρογευμάτων με κεντρικό έδεσμα την πατάτα στους πολίτες – καταναλωτές.

Με ειδική εξέδρα όπου εγκαταστάθηκε μικροφωνική εγκατάσταση, ώστε να δημιουργηθεί μία καλή και ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η διανομή θα συνεχιστεί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου και θα επαναληφθεί την Κυριακή από τις 08:00 έως τις 14:00 μετά το μεσημέρι.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger