.

Ημερίδα στη Σπάρτη για Ολοκληρωμένη Διαχείριση των απορριμμάτων

Η Λακωνική Βιοενεργειακή Α.Ε., ο Αγροτικός Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Αφυσσού, «Διόσκουροι», και ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κοκκινόραχης, «Πάρνων» διοργανώνουν μια ιστορική ημερίδα στα χρονικά της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Τα απορρίμματα μας είναι μια μορφή Ανανεώσιμης Πηγής Ενέργειας εφ’ όσον διαχωριστούν στη πηγή που παράγονται δηλ. στην οικία, στο γραφείο, στο εργοστάσιο. Η αξιοποίηση τους με περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό όφελος αφορά όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως. Μέσω του μηχανισμού μιας κοινωνικής πολυμετοχικής εταιρείας δίνεται η πολυπόθητη λύση στη διαχείριση των απορριμμάτων-προϊόντων. Μέσω της εκπαίδευσης του πολίτη, ενημέρωσης, τεχνο- οικονομικής και περιβαλλοντικής ανάλυσης και επεξήγησης, κερδίζουμε αυτά που δεν πρέπει να αφήσουμε σε ανεξέλεγκτα, φαραωνικού τύπου εργοστάσια και «πονηρές» λύσεις.
Το Σάββατο 21 Απριλίου όλοι στη Σπάρτη (από 09,30 έως 15,00 ώρα στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου) για να γνωρίσουμε το Λακωνικό τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων μας.
Με εκτίμηση
Λακωνική Βιοενεργειακή Α.Ε.
Σταύρος Αργυρόπουλος
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger