.

Η παραίτηση Ράπανου κάνει τον γύρο του κόσμου


Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στην Ευρώπη η είδηση της αιφνίδιας παραίτησης του Βασίλη Ράπανου (κάτι που γράφουμε ως δεδομένο στο planet-greece από το πρωί της Κυριακής) πριν ακόμη ορκιστεί ως υπουργός Οικονομικών....



ορκιστεί.

Η γερμανική εφημερίδα "Die Zeit αναφέρει στην κεντρική της σελίδας στην ηλεκτρονική της έκδοσης πως ο Βασίλης Ράπανος μετά από μία ζάλη την περασμένη εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έτσι η υγεία του δεν του επιτρέπει να αναλάβει το δύσκολο έργο του υπουργού Οικονομικών.




Η γαλλική εφημερίδα Les Echos στην ηλεκτρονική του έκδοση αναφέρει ότι λόγω των προβλημάτων υγείας του Βασίλη Ράπανου, ο ίδιος με επιστολή του στον πρωθυπουργό Σαμαρά αρνείται να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Στο ίδιο μοτίβο και η Le Figaro,που αναφέρει πως τυπικά δεν είχε αναλάβει τα καθήκοντά του, αλλά 4 ημέρες μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, εκείνος παραιτείται για λόγους υγείας.

Στην κεντρική της σελίδα η Wall Street Journal μιλάει για την παραίτηση του κ. Ράπανου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών εξαιτίας των προβλημάτων υγείας και συγκεκριμένα στο στομάχι.



Στα προβλήματα υγείας αναφέρεται και η ισπανική εφημερίδα El Pais, λέγοντας πως ο κ.Ράπανος είχε σημαντικό ρόλο στην είσοδο της Ελλάδας στην ευρωζώνη επί ημερών της πρωθυπουργίας Σημίτη.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger