.

Το Korinthian Palace απαντά στις επιθέσεις που δέχεται

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Korinthian Palace:
“Στην κρισιμότερη οικονομική περίοδο της χώρας οι επιχειρήσεις προσπαθούν να κρατηθούν όρθιες κάτω απο εξαιρετικά αντίξοοες συνθήκες.
Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται κατανοητό απο μία μερίδα μέσων ενημέρωσης τα οποία προσπαθούν με κάθε  τρόπο να δημιουργήσουν προβλήματα σε επιχειρήσεις.
Η επιχείρηση Korinthian Palace  αρκετό καιρό τώρα δέχεται επιθέσεις απο μέσα ενημέρωσης της Κορινθίας τα οποία προσπαθούν να συνδέσουν για δικούς τους λόγους την επιχειρηματική μας δραστηριότητα με τα πολιτικά δρώμενα της Κορίνθου.
Ο πόλεμος λάσπης είναι αδιάκοπος.
Στην προσπάθεια τους να πλήξουν τον δήμαρχο της πόλης της Κορίνθου καταφεύγουν σε καταδικασμένες στην λαϊκή συνείδηση μεθόδους.
Παραγνωρίζουν σκόπιμα ότι είμαστε μία απο τις καλύτερες επιχειρήσεις στον χώρο μας και τιμούμε την Κορινθία σε όποια δραστηριότητα συμμετέχουμε.

Προσπαθούν να επιβαρύνουν την επιχείρηση με προβλήματα που ελπίζουμε να μην έχουν αντίκτυπο στους δεκάδες εργαζόμενους που απασχολούμε.
Συμμεριζόμενοι την αγωνία των εργαζομένων και των συνεργατών μας για τον πόλεμο λάσπης που δεχόμαστε ξεκαθαρίζουμε ότι θα προστατεύσουμε και την επιχείρηση και τους εργαζόμενους.
Το Korinthian Palace  δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και με τα δηματικά πράγματα της Κορίνθου.
Προσπαθεί να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει και να δίνει καθημερινά δουλειά σε   Κορίνθιους εργαζόμενους.
Μέχρι σήμερα κρατήσαμε χαμηλούς τόνους και δεν απαντήσαμε σε κανένα δημοσιεύμα λάσπης.
Ομως κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί πλήρως και είναι πλέον εμφανές ότι κινούμενοι απο συμφέροντα προσπαθούν να πλήξουν την επιχείρηση.
Δεν θα τους αφήσουμε να το κάνουν.
Απο την Εταιρεία
Korinthian Palace”
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger