.

Δύσκολο πέρασμα για Στιμάγκα από τον Ασπρόκαμπο (video)

Δύσκολο πέρασμα για Στιμάγκα από τον Ασπρόκαμπο (video)Αν και δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση, οι Νέοι Στιμάγκας παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, επιβλήθηκαν με 2-3 του Ασπροκάμπου και διατήρησαν τις μαθηματικές ελπίδες τους για άνοδο στην Α2 Κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και πριν τη συμπλήρωση τριών λεπτών αγώνα, πέτυχαν το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπίζιου.
Οι παίκτες της Στιμάγκας, εκμεταλλευόμενοι κάποια κενά στην άμυνα του Ασπροκάμπου, αλλά και το πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, πίεσαν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες και έφεραν το ματς στα ίσια με κοντινό σουτ του Κουτσουπιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Ασπρόκαμπος όμως δεν έμεινε στην άμυνά του, καθώς με οργανωτή τον Ράλλη και εκτελεστή τον Μπίζιο, δημιουργούσε προβλήματα στην αντίπαλη περιοχή και μάλιστα ο έφτασε και στο 2-1 και πάλι με τον Μπίζιο, εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων.
Πριν στην Στιμάγκα καταλάβουν τι ακριβώς γίνεται, ο Μπίζιος μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Ράλλη, με τρομερό δεξί σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Δαρδάνη Φ., χάνοντας την ευκαιρία για το 3-1.

Τελικά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (40’), ο Παπουτσής εκτέλεσε ένα από τα πολλά κόρνερ και ο Μόσχος Λ., από κοντά με το στήθος την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2.

Φυσικά οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερες φορές στο α’ μέρος, αν οι Αλινάνι, Μόσχος Λ. κυρίως δεν σπαταλούσαν σημαντικές ευκαιρίες.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά και οι παίκτες της Στιμάγκας, ελάχιστες φορές απείλησαν την εστία του Κόντο.
Σε μια από αυτές ο Παπουτσής με τρομερό αριστερό, ανάγκασε τον νεαρό να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.
Πάντως το 2-3 ήρθε και αυτό από στημένη φάση, όταν και πάλι ο Παπουτσής εκτέλεσε όμορφα και έξυπνα κόρνερ και ο Λουκάς Μόσχος με κοντινή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ασπρόκαμπος δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, εκτός από μια φάση που Δαρδάνης Φ., έκανε κακό υπολογισμό, αλλά ο Κολινιάτης απομάκρυνε σε κόρνερ πριν από τη γραμμή.

Από τους νικητές, εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κουτσουπιάς και Παπουτσής, δείχνοντας με τις ενέργειές τους ότι είναι για μεγαλύτερες κατηγορίες, πολύ σταθερός αμυντικά ο Κολινιάτης, ο οποίος μετά το 2-1 αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει, ενώ φυσικά καταλυτικός ήταν και ο σκόρερ των δύο τερμάτων, Λουκάς Μόσχος.

Όσον αφορά τον Ασπρόκαμπο, ο Μπίζιος με δύο γκολ και ένα δοκάρι έκανε σπουδαία εμφάνιση, ο Σπυρίδων τα πήγε περίφημα πάνω στον Αλινάνι, καλές στιγμές για ακόμα ένα ματς από τον Μπελίτση Κ., ενώ ο Ράλλης στο α’ ημίχρονο που αγωνίστηκε ήταν ότι πιο ποιοτικό υπήρχε στο χώρο του κέντρου και δεν δικαιολογείται η αντικατάστασή του.

ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Κόντο, Σπυρίδων, Μπελίτσης Κ., Μακρής, Τσιόγκας, Κωστούρος, Σαρασέλι, Ξενόπουλος (76’ Ραχανιώτης), Μπίζιος, Ράλλης (46’ Τσαμαδός), Κανέλλος (60’ Λίγκας)

ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ: Δαρδάνης Φ., Μόσχος Π., Βασιλείου (32’ Μπαλαφούτας), Μάλλιος, Δαρδάνης Χ., Σακελλαρίου, Αλινάνι (76’ Παπαδημητρίου), Κουτσουπιάς, Κολινιάτης, Παπουτσής, Μόσχος Λ. (85’ Φρονιμάδης)


http://www.apopsi24.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger