.

Φεύγουν τα σκουπίδια απο Τρίπολη και Κρανίδι


Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης απαίτησε  και τελικά πέτυχε στην σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι στο υπουργείο Περιβάλλοντος να δοθεί εδώ και τώρα λύση για τα σκουπιδία της Τρίπολης και του Κρανιδίου.                                                                                                                                       
Στην σύσκεψη που έγινε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, για το μεγάλο πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη.
Στη σύσκεψη ήταν παρών (για ένα διάστημα) ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης, αλλά και η γενική γραμματέας του Υπουργείου κα Ευαγγελίδου, ενώ συμμετείχαν τόσο ο Δήμος Τρίπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αυτό που αποφασίστηκε είναι να κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο δήμος Τρίπολης και να βρεθεί προσωρινά ένας χώρος για να μεταφερθούν εκεί τα απορρίμματα για κάποιους μήνες.
Αποφασίστηκε επίσης άμεσα ο γενικός γραμματέας της αποκεντυρωμένης διοίκησης κ.Αγγελάκας και ο δήμαρχος Τρίπολης (τόσους μήνες το αρνείτο)  να βρούν άμεσα τρόπο να μεταφερθούν ΝΟΜΙΜΑ τα σκουπίδια.
Εξερχόμενος απο την σύσκεψη ο περιφερειάρχης δήλωσε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της συζήτησης και τόνισε ότι θα είναι αρωγός σε ότι απαιτηθεί.
Το υπουργείο ανταποκρίθηκε θετικά στην παρέμβαση Τατούλη και σύννομα θα απομακρυνθούν άμεσα τα σκουπίδια και απο τις δύο περιοχές.

 http://www.moriasnews.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger