.

«Κλείδωσε» την παραμονή η Θύελλα Πετρίου

Μια πολύ σημαντική νίκη, που ισοδυναμεί σχεδόν και με την παραμονή της στην Α1 κατηγορία πέτυχε η Θύελλα Πετρίου, η οποία επικράτησε με 3-2 του Πανκαμαριακού.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά στο ματς και μόλις στο 1’ άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Κοσμά. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα ήταν το σκορ του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπολοβίνου, μετά από υπόδειξη μάλιστα του βοηθού Παπανικολάου, για χέρι των αμυντικών.

Στην επανάληψη, η Θύελλα μπήκε και πάλι πολύ δυνατά και έκανε το 2-1 και πάλι με τον Κοσμά, μετά από πάσα του Μπακασέτα Β., για να γίνει και το 3-1 λίγο αργότερα, από τον Μπακασέτα Β.

Ο Πανκαμαριακός προσπάθησε να μειώσει και να μπει και πάλι στο ματς, αλλά ήταν εξαιρετικοί τόσο στο χώρο του κέντρου ο Τουρέ, όσο και στην άμυνα ο Καραμάνης και έτσι δεν άφηναν τους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν κάποιες κλασικές ευκαιρίες.

Τελικά ο Τουμπανάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-2, χωρίς να αλλάξει κάτι άλλο μέχρι και τη λήξη του αγώνα, παρά τις όποιες προσπάθειες του Καμαρίου.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Μπέζας, Μάρκου, Σχοινοχωρίτης, Τσουμάνης, Πέζος, Καραμάνης, Μανάβης, Μπακασέτας Β., Τουρέ, Κοσμάς, Λεκουσιώτης Η.
Έπαιξαν και οι: Λαφαζάνος, Γιαννούλης

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής, Δεσποτέλης, Κουρούμαλης, Μακρής, Ραχανιώτης,  Πέδρο, Αθανασιάδης, Μπολοβίνος, Ενό, Σιώζος, Τσιπάς
Έπαιξαν και οι: Τουμπανάκης, Κλουτσινιώτης Β., Κουμούσης

 http://www.apopsi24.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger