.

Όποιος τους αντιστέκεται απομακρύνεται - Αίτημα για καθαίρεση του προέδρου του λιμενικού ταμείου Λουτρακίου..!


Εκτακτό δημοτικό συμβούλιο θα γίνει σήμερα, στις 6 ώρα το απόγευμα στο Λουτράκι με μοναδικό θέμα την απομάκρυνση του κ.Αρη Μαρίνη απο την προεδρεία του λιμενικού ταμείου.                                                                           
Σύμφωνα με την πρόσκληση του δήμου θα συζητηθεί εξέταση αιτήματος δημοτικών συμβούλων  και λήψη Απόφασης επί του θέματος “Αντικατάσταση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου καθώς και διαγραφή του από Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου για σοβαρό λόγο που ανάγεται στην άσκηση των καθηκόντων του, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 240 παρ. 1 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων και ανάκληση όλων των παρασχεθεισών σε αυτόν σχετικών εξουσιών”, καθότι υπάρχουν καθυστερήσεις και εκκρεμότητες που ανάγονται στη λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου  και πρέπει άμεσα να τακτοποιηθούν για να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία του.
Το σύνολο των τοπικών μπλόγκ θεωρεί ότι ο δήμαρχος θέλει να αλλάξει τον πρόεδρο για λόγους που έχουν σχέση με την διαχείριση των χρημάτων του ταμείου. Κάποια απο τα μπλογκ εμπλέκουν τον δημοτικό σύμβουλο Κορίνθου Γιάννη Γκεζερλή και το Ιταλικό πανεπιστήμιο καθώς και ο σύμβουλος του Γιώργος Γιαννιτσόπουλος.
Το αίτημα να σημειώσουμε υπογράφουν σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου…!
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger