.

Ε.Α.Σ ΝΕΜΕΑΣ: Καταγγέλλουμε την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Καταγγέλλουμε την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και όλους τους υπεύθυνους εντός του Υπουργείου αυτού που μολονότι κατέχουν καίριες θέσεις δεν δραστηριοποιούνται στο ελάχιστο προς το συμφέρον των αγροτών και του πολύπαθου πρωτογενή τομέα. Με λύπη μας παρατηρούμε εδώ και μήνες το τόσο υποσχόμενο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» να παραμένει στάσιμο και ο φάκελος ένταξης του έργου της κατασκευής του Τυποποιητηρίου Ελαιολάδου από την Οργάνωσή μας, παρόλο που έχει εγκριθεί και είναι πλήρης, να παραμένει μέσα σε κλειστά συρτάρια, έρμαιο της αδράνειας και της αδιαφορίας των φορέων του ΥΠΑΑΤ.
 Συνυπεύθυνοι είναι και οι κυβερνητικοί Βουλευτές του Νομού μας που δε δίνουν καμία σημασία για τη διευκόλυνση και ταχύτερη αντιμετώπιση όλων των παραπάνω γραφειοκρατικών εμποδίων, αλλά διατηρούν μια πρωτοφανή στάση απάθειας, αδιαφορώντας για την εξέλιξη της πορείας του φακέλου και την ολοκλήρωση του έργου, αν και έχουμε επανειλημμένως ζητήσει την αυτονόητη παρέμβασή τους.
Θεωρούμε πως όσοι στέκονται με οποιοδήποτε τρόπο εμπόδιο στην ολοκλήρωση του τυποποιητηρίου ελαιολάδου είναι συντρέχτες των κερδοσκόπων που τη συγκεκριμένη στιγμή συμπιέζουν προς τα κάτω την τιμή του ελαιολάδου. Συνιστούμε ψυχραιμία στους ελαιοπαραγωγούς ώστε να μην παρασυρθούν από το παιχνίδι αυτό αλλά να αντισταθούν και να δείξουν εμπιστοσύνη στην Οργάνωσή μας.

Ε.Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger