.

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την παράνομη ΧΑΔΑ του Δήμου Κορινθίων

O σύλλογός μας ο "ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ" σας γνωρίσει τα εξής:  
Από το 2006 η παράνομη ΧΑΔΑ του Δήμου Κορινθίων φλέγεται και πλημμυρίζει την ευρύτερη περιοχή (Άσσο - Λέχαιο - Κόρινθο) με καρκινογόνες ουσίες (διοξίνες, φουράνια, βαρέα μέταλλα κ.λ.π.) δηλητηριάζοντας ταυτόχρονα τους υδροφόρους ορίζοντες, τα κηπευτικά και όλα τα γεωργικά προϊόντα.                                                                                                                                                 
Από το 2006 δεν σταματήσαμε να ζητάμε την παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής Κορίνθου για το έγκλημα αυτό κατά της δημόσιας υγείας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σήμερα η κατάσταση είναι τραγική και παρά τις καταγγελίες μας δεν έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα.
Όπως θα διαπιστώσετε και στα οκτώ έγγραφα που σας διαβιβάζουμε όλες οι διαμαρτυρίες μας έχουν αγνοηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας φλέγεται ολόκληρη η ΧΑΔΑ και οι αναδυόμενοι δηλητηριώδεις καπνοί πνίγουν τα χωριά και την Ολυμπία οδό και χιλιάδες κάτοικοι εισπνέουν καρκινογόνες ουσίες.
Σας υποβάλλουμε και τις ακόλουθες διαμαρτυρίες για τις παραβάσεις αυτές.
Επειδή η κατάσταση αυτή εάν συνεχιστεί υπάρχει ορατός κίνδυνος να οδηγηθούμε σε κατάσταση SOVEZO, για όλους αυτούς τους λόγους παρακαλούμε θερμώς να ενεργήσετε αναλόγως.

        Με τιμή
Για το Διοικητικό συμβούλιο
      
Βασίλης Κελλάρης
Ο πρόεδρος
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger