.

Μπίτζιος: Γι' αυτό έφυγα απ' την Κόρινθο

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Μπίτζιος, στην οποία αναφέρθηκε στους λόγους της παραίτησής του από την Κόρινθο.
Ο Μπίτζιος αναφέρθηκε σε όλα όσα βίωσε το διάστημα της θητείας του στην Κόρινθο, μίλησε με αριθμούς και δεν δίστασε να "καρφώσει" κυρίως τον διάδοχό του, Μάριο Σταματάκη. Αναφορικά με το μέλλον του τόνισε μάλιστα, πως πιθανότατα μέσα στις επόμενες μέρες να βρεθεί στο Δ.Σ. ομάδα της Β' Εθνικής. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Όταν αποφάσισα να έρθω στην Κόρινθο, ήξερα λίγο πολύ, ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα και λόγω της οικονομικής γενικότερα κατάστασης. Η απόφασή μου όμως ήταν οριστική και δεν άλλαζε. Στην πρώτη μου συνέντευξη ανέφερα ότι θα έπρεπε να αναλάβουμε το οικονομικό βάρος, να δημιουργήσουμε ένα διοικητική συμβούλιο με 10 άτομα και να βάζει ο καθένας περίπου 10-15 χιλιάδες ευρώ, για να βγει η χρονιά.

Να δημιουργήσουμε ένα υγιές σωματείο, σιγά-σιγά να ξεχρεώσουμε παλιές εκκρεμότητες, ώστε η ομάδα να μπει στο σωστό δρόμο. Καταφέραμε να φτιάξουμε το συμβούλιο, ανέλαβα την προεδρία, με συνεργάτες τους Φόρτη, Κωστήρη, Γιαννίκο, Αντωνόπουλο, Φουρναράκη και Σταματάκη. Αφού φτιάξαμε συμβούλιο, αν και είχαμε καθυστερήσει πολύ, μιας και είχα παραλάβει μια διαλυμένη ομάδα, έπρεπε να βρούμε και έναν προπονητή".

Προπονητής
"Οι επιλογές μας ήταν οι Δημήτρης Μαγκαφίνης και Γιώργος Χορμής. Σαν πρόεδρος, σκέφτηκα ότι έπρεπε να βρούμε έναν τεχνικό, με εμπειρία στην κατηγορία και σχετικά οικονομική λύση. Εκεί υπήρξε η πρώτη παραίτηση, από πλευράς Γιώργου Γιαννίκου, ο οποίος διαφώνησε, όμως, το Δ.Σ. δεν τη δέχθηκε και έτσι ο Γιώργος συνέχισε κανονικά μαζί μας. Στη συνέχεια είπαμε να βρούμε και παίκτες και μάλιστα παίκτες από την Κορινθία. Μιλήσαμε και με τους ποδοσφαιριστές που ήταν πέρσι στην ομάδα".

Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ korinthiasports.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger