.

Ξεσηκώνονται εναντίον της ΤΕΡΝΑ στην Αρχαία Νεμέα!

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Αρχαία Νεμέα, εδώ και λίγες ημέρες.
Οταν η ΤΕΡΝΑ αναδείχθηκε προσωρινός μειοδότης του διεθνούς διαγωνισμού που έκανε η περιφέρεια Πελοποννήσου για την διαχείριση των απορριμάτων στην Αρχαία Νεμέα σήμανε γενικός συναγερμός.
Σύμφωνα με τους κατοίκους εδώ και καιρό άνθρωποι της ΤΕΡΝΑ έχουν κάνει συμφωνίες και συμβόλαια με κατοίκους για να αγοράσουν μία έκταση περίπου 180 στρεμμάτων πλησίον της Εθνικής οδού Κορίνθου-Τριπόλεως.
Εκτομούν δηλαδή ότι η αγορά των χωραφιών αυτών έγινε προμελετημένα για να κατασκευαστεί εκεί το εργοστάσιο επεξεργασίας.
Το σημείο έχει ξεχωριστά πλεονεκτήματα,διότι είναι στο κέντρο των νομών Κορινθίας-Αργολίδας και Αρκαδίας και είναι πολύ εύκολη και σχετικά φτηνή η μεταφορά των απορριμάτων καθημερινά.
Το τοπικό συμβούλιο της Αρχαίας Νεμέας  προσπαθεί να ενημερωθεί αν είναι δυνατόν επίσημα αλλά παράλληλα έχει θέσει σε γενική ετοιμότητα τους κατοίκους του χωριού.!
Στην πράξη θα αποδειχθεί ότι η επιλογή της τοποθεσίας που  θα γίνουν τα εργοστάσια θα είναι πιο δύσκολη απο τον διαγωνισμό γιατί στην Ελλάδα όλοι είναι πάντα υπέρ του περιβάλλοντος αρκεί όλα να γίνονται στο διπλανό χωριό και όχι στο δικό τους..!
Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν και θα δούμε πως θα τις διαχειριστεί πλέον η ανάδοχος ΤΕΡΝΑ..!
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger