.

Bίντεο-ντοκουμέντο: Η μικρή Μαρία σε γλέντι στον καταυλισμό.[video]

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που αποκαλύπτει τη ζωή και μια ακόμα πτυχή της εκμετάλευσης της μικρής Μαρίας, του κοριτσιού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, στον καταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα έρχεται στο φως της δημοσιότητα.
Το βίντεο δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση, ενώ όπως αναφέρεται ...


έχει τραβηχτεί πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Στις εικόνες που συγκλονίζουν φαίνεται η μικρή Μαρία, με ροζ φόρμα και τα μαλλιά της πιασμένα να χορεύει στην πίστα, μαζί με ένα ζευγάρι, το οποίο ωστόσο δεν είναι εκείνο με το οποίο ζούσε η 4χρονη.

Η ξανθιά κοπέλα που εμφανίζεται στο βίντεο είναι η 21χρονη Μ.Δ., κόρη του αρχηγού της φυλής. «Η μητέρα της την έστειλε μαζί μας στην πίστα. Της άρεσε να χορεύει, δεν της συμπεριφέρονταν άσχημα», αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Εντωμεταξύ ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα προκειμένου να απολογηθεί το ζευγάρι που κρατούσε το τετράχρονο κορίτσι σε οικισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση.

Εντός της ημέρας θα δοθούν επίσης στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο αθίγγανων, που παρουσιάζονταν ως γονείς της τετράχρονης.

Η δημοσιοποίηση γίνεται κατόπιν εντολής εισαγγελέα, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση εντοπισμού της ταυτότητας του κοριτσιού.

Με τους «γονείς» της 4χρονης Μαρίας, λίγο πριν βρεθούν ενώπιον του ανακριτή, να υποστηρίζουν πλέον ότι το παιδί τους το έδωσε μια Βουλγάρα, Ελληνική Αστυνομία και Interpol «υφαίνουν» ένα τεράστιο «δίχτυ» ερευνών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ένα μεγάλο "δίχτυ" ερευνών έχει απλωθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό από την Ελληνική αστυνομία και την Ιντερπόλ, για να βρεθούν οι πραγματικοί γονείς του 4χρονου κοριτσιού, που εντοπίστηκε τυχαία μετά από αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Το ζευγάρι των αθίγγανων που κρατείται στην ασφάλεια Λάρισας και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, όχι μόνον επιμένει να κρύβει το ένοχο μυστικό του, αλλά προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τις αρχές, με απίστευτους ισχυρισμούς που καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο. Ο τελευταίος ισχυρισμός είναι ότι το ξανθό αγγελούδι, τους το έδωσε μία Βουλγάρα, η οποία δεν μπορούσε να το μεγαλώσει!

5.000 έρευνες, 8 «υποσχόμενες»


Ελπίδες σε γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους γίνει η υπόθεση της μικρής Μαρίας. Δεν είναι μόνο η Μαντλίν ΜακΚαν ή ο Μπεν Νίνταμ, είναι χιλιάδες άλλα παιδιά. Σύμφωνα με τη Daily Mail, για το 4χρονο κορίτσι έχουν ανοίξει 5.000 φάκελοι ερευνών. Οκτώ από τις έρευνες θεωρούνται πολλά υποσχόμενες.

Τέσσερις αφορούν εξαφανίσεις παιδιών από τις ΗΠΑ και άλλες τέσσερις από τη Σουηδία, τη Γαλλία, τον Καναδά και την Πολωνία.

Όπως μετέδωσε το MEGA, τα ονόματα αυτών των εξαφανισμένων παιδιών είναι Ντομίνικα Γκατζάρ, Γκαμπριέλα Φράνκο, Εμιλυ Γκουαμά και Γκαμπριέλα Ντάμ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Λίζα Ιργουινκ από Καναδά, Νικόλα Σιέσκα και Σουζάνα Σιμπνιέσκα από την Πολωνία, αλλά ακόμη και η Φιόνα, από την Γαλλία, η οποία εξαφανίστηκε πριν από 5 χρόνια. Το κοριτσάκι αυτό φέρεται να έχει δολοφονηθεί από τους γονείς του, ωστόσο η σορός της δεν βρέθηκε ποτέ.

Στο Χαμόγελο του Παιδιού, που έχει αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού, τα τηλεφωνήματα είναι χιλιάδες από γονείς που είτε έχουν χάσει το παιδί τους το 2009, είτε το παιδί τους γεννήθηκε και τους είπαν ότι είναι νεκρό.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger