.

«Αλώβητος» ο Πέλοπας Κιάτου, 1-1 με Ολυμπιακό Λουτρακίου (video)

Συνεχίζει ο Πέλοπας να αποσπά θετικά αποτελέσματα, καθώς αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, στο γήπεδο των Εξαμιλίων. Μεγάλη εμφάνιση από τον Λακόβ, διαμαρτύρονται για το γκολ της ισοφάρισης οι άνθρωποι του Κιάτου, θεωρώντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή....
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Λουτρακίου, μπήκαν πολύ καλύτερα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά είδαν τον Λακόβ να πραγματοποιεί σπουδαίες επεμβάσεις.
Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, κόντρα στη ροή του ματς (25’), ο Λίλιος βρέθηκε απέναντι από τον Καλογερή, για να πετύχει το 0-1, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι, με τους παίκτες του Τάσου Πέρρα να πιέζουν, να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες με τους Κριαρά, Παπαδημητρίου, Κορδαλή, χωρίς όμως να βρίσκουν στόχο.

Τελικά στο 77’ ο Μπαστούνης έπιασε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και σύμφωνα με τον βοηθό Σπηλιώτη, πέρασε τη γραμμή, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 1-1, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των ανθρώπων του Κιάτου.
Πάντως ο βοηθός, έδειξε απόλυτα σίγουρος για τη φάση (ίσως και να έχει δίκιο), αν και λόγω του γεγονότος ότι το σουτ ήταν έξω απο την περιοχή, δεν θα μπορούσε να βρισκόταν στην ευθεία με τη γραμμή και ενώ ακόμα και οι παίκτες του Ολυμπιακού Λουτρακίου, δεν είχαν προλάβει να καταλάβουν τι είχε συμβεί.
Στα άσχημα ο τραυματισμός του Κορδαλή στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε ζαλάδες, αλλά χωρίς κάτι το ανησυχητικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλογερής, Τρανούδης, Αγγέλου, Κορδαλής (80’ λ.τρ. Κεντροθανάση), Βλάσσης, Κριαράς, Μπαστούνης, Παπαδημητρίου, Μπασιώτης (46’ Μαυρέλης), Φραγκάκης, Θεοδωρόπουλος

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Λακόβ, Αλινάνι (60’ Χότζα), Συρίγος (60’ Γερονικολός), Τσαμασλίδης, Σταύρου, Σελλάς, Τζαναβάρας, Κατσιάπης (7’ λ.τρ. Παλογιαννίδης), Λίλιος, Μιχαλόπουλος, Πράττος

www.apopsi24.gr

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger