.

Α1 Εθνική Χάντμπολ Ανδρών. Ποσειδώνας Λουτρακίου - Αναγέννηση Βύρωνα.


Το τριήμερο 15-16-17 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική με τα παρακάτω αποτελέσματα: Αρχέλαος – ΓΑΣ Κιλκίς 24-25, Ποσειδώνας Λουτρακίου – Αναγέννηση Βύρωνα 25-20, Φοίβος – ΠΑΟΚ 21-33, Αερωπός Έδεσσας – Διομήδης Άργους 19-26, ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ – Φίλιππος Βέροιας 20-17 και ΑΕΚ – ΧΑΝΘ 35-23....
Νίκησε η ομάδα μας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα της Αναγέννησης Βύρωνα με 25-20 που η διαφορά διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις ομάδες να παίζουν δυνατά σε επίθεση και άμυνα. Μέχρι το 20ο λεπτό το σκόρ ήταν ισόπαλο 8-8. Στο σημείο εκείνο ο Ποσειδώνας εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ ημιχρόνου σε 13-10.
Το δεύτερο μέρος ήταν εξίσου συναρπαστικό όπως το πρώτο.
Όμως η ομάδα μας κατάφερε να συντηρήσει την διαφορά των δύο γκολ καθ`όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και στα τελευταία λεπτά καταφέραμε να διευρύνουμε την διαφορά στα 5 γκόλ κάνοντας το τελικό 25-20 μέσα σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους μας.
Τα θετικά σημαία αναφοράς του παιχνιδιού ήταν η αθρόα στήριξη των φιλάθλων και οικογενειών  στην ομάδα μας, που πραγματικά έδωσαν τον ρυθμό και το κίνητρο εκείνο που χρειαζόταν η ομάδα μας, για να τους χαρίσουμε μια ακόμη νίκη.
Ιδιαίτερη μνεία ήταν η απόφαση του Συλλόγου Ελλήνων Οδηγών του Δήμου Λουτρακίου που με τα μικρά της `` πουλάκια`` έδωσαν μια ευχάριστη εικόνα και με τα χαμόγελα τους και τις φωνούλες τους μας χάρισαν μια  ενθουσιώδη εικόνα στις γεμάτες κερκίδες του σταδίου μας από φιλάθλους.  Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας.
Για πρώτη φορά οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου γέμισαν απο φίλες και φίλους του αθλητισμού και είναι η αιτία για ένα πολύ μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς, για μία μία και έναν έναν σας,  ξεχωριστά.
Σίγουρα η συμμετοχή του κόσμου έδωσε την ώθηση που χρειαζόντουσαν οι αθλητές μας κατά την διάρκεια του αγώνα και την νίκη στην ομάδα μας.
Η επόμενη αγωνιστική μας ορίζει να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την ομάδα του Διομήδη. Δεν χρειάζονται συστάσεις και ιδιαίτερες αναφορές για την δυναμικότητα και την αξία της ομάδας του Άργους.
Έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο πάνθεον του Ελληνικού Χάντμπολ με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλου αλλά και για την προβολή του αθλήματος πανελληνίως.
Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 18:00 και θα τον καλύψει τηλεοπτικά ο OTE-TV.  Ελπίζουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι για όλους τους φιλάθλους.
Ο στόχος της ομάδας μας είναι εντελώς διαφορετικός από την ομάδα του Διομήδη γιατί μερικοί τον ξεχνάνε θελημένα για να δημιουργήσουν κλίμα και ευκαιρία για κακόβουλα σχόλια.
Η ιστορία του Διομήδη τον αναγκάζει να πρωταγωνιστεί ενώ η δική μας ιστορία και το υπόβαθρο, μας αναγκάζει να κοιτάμε ένα ένα παιχνίδι ξεχωριστά προσπαθώντας να παίξουμε καλό χάντμπολ.
Όπως είπε και ο προπονητής μας, Κος Γραμματικός μακροπρόθεσμοι στόχοι απαγορεύονται δια ροπάλου.
Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δκτη της Βασικής Πτέρυγας Εκπαίδευσης της Αεροπορίας  Σμχο Κο Ιωάννη Πουλόπουλο, για την αμέριστη βοήθεια του στην ομάδα μας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 25-20
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-3, 6-6, 8-8, 11-8, 13-10 (ημχ.), 16-12, 17-14, 19-15, 20-18, 22-20, 25-20
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 5, Τσικογιαννόπουλος 4, Βαμβακάς 4, Πέρρος 4, Γκίκας, Δημητρόπουλος, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς, Μανιουδάκης, Κολιούλης, Μπάρμπας, Μελετάκος 1, Βασιλειάδης 3, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 4.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Μαγκαφουράκης, Γεωργίου 4, Στούμπης Π. 6, Βασιλόπουλος, Αργυράκης 1, Χατζόπουλος, Φάμπατς, Καλογερόπουλος, Στούμπης Δ. 1, Χατσίκας 2, Αντωνιάδης, Αγγελής, Μυλωνάς 3, Λεωνίδας 3, Χάλαρης, Χατζηκωνσταντίνου.

Διαιτητές: Καραπάνος- Χρόνης

Δίλεπτα: 5-4, Πεναλτι: 2/2-3/4



Τμήμα Χάντμπολ.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger