.

Τέλος οι Ισολογισμοί όχι μόνο από τις εφημερίδες αλλά και από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Η κυβέρνηση μετά την κατάργηση της υποχρέωσης δημοσίευσης ισολογισμών, με το νόμο 4072/2012 φαίνεται να καταργήσει και τις πράξεις δημοσιότητας στο  ΦΕΚ με την επίκληση “των ενεργειών της για τη διευκόλυνση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος”.....

Με βάση  τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς όπως έγραψε η “Καθημερινή της Κυριακής”,  η δημοσίευση ισολογισμών και όλων των άλλων προβλεπόμενων εγγράφων δημοσιότητας θα είναι υποχρεωτική μόνο στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, η λειτουργία του οποίου τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δεν είναι ολοκληρωμένη.
Το μέτρο κατάργησης και των δημοσιεύσεων στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, προτείνεται  την ομάδα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση.
Ήταν ένα από τα θέματα της σύσκεψης μεταξύ στελεχών των συναρμόδιων υπουργείων Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Η κατάργηση αυτή πρακτικά οδηγεί  σε περιορισμό των δραστηριοτήτων του Εθνικού Τυπογραφείου αφού από τα λεφτά που καταβάλλουν οι επιχειρήσεις για τη δημοσίευση των ισολογισμών τους στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, το 95% κατευθύνεται στα έσοδα του Εθνικού Τυπογραφείου.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger