.

Εντονα διαμαρτύρεται η Κόρινθος για τοπαρατημένο έργο του Ξηριά.

Το έργο ανήκει στο ΥΠΕΚΑ και είναι άκρως απαραίτητο για την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης. ...
Το δημοτικό συμβούλιο με απόφαση του ζητά απο το υπουργείο να δημοπρατηθεί άμεσα η κατασκευή της γέφυρας στοην οδό Γεωργίου Παπανδρέου που καθυστερεί αδικαιολόγητα χρόνια.
Οπως αναφέρεται στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου:
-Διαμαρτύρεται για την μεγάλη  και αδικαιολόγητη καθυστέρηση του ΥΠΕΚΑ,  στην ολοκλήρωση  των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης της Κορίνθου.
Ζητά την άμεση δημοπράτηση του έργου κατασκευής νέας γέφυρας στον Χείμαρρο  Ξηριά στην συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου  και Κολοκοτρώνη. Πρόκειται για βασικό κομβικό σημείο  για την κυκλοφοριακή ανάπτυξη-αποσυμφόρηση της Κορίνθου.
Το γκρέμισμα  της παλιάς γέφυρας πριν τρία περίπου χρόνια, έχει διχοτομήσει την πόλη και έχει δημιουργήσει τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα. Παρά τις επίμονες προσπάθειες  του Δημάρχου, τόσο στα διευθυντικά στελέχη του Υπουργείου, όσο και στον ίδιο τον Υπουργό , δεν έχει επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά την άμεση  δημοπράτηση του έργου και για τον λόγο αυτό, ζητά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά  και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ζητά από τους Κορίνθιους  Βουλευτές να προστρέξουν στο αίτημα του Δήμου Κορινθίων.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger