.

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε την Κυριακή το βράδυ παραμονή των Θεοφανείων ο καθιερωμένος χορός του Αίαντα Αγιονορίου όπως πάντα στο Korinthian Palace στο Σολωμό Κορινθίας.
Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία το κέντρο πλημμύρισε από εκατοντάδες φίλους της ομάδας δημιουργώντας το αδιαχώρητο και διασκεδάζοντας ως το πρωί.
Στην αρχή της εκδήλωσης όπως κάθε χρόνο το Δ.Σ Τίμησε 3 αθλητές για την προσφορά τους.
Τιμήθηκαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός (ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής γι’ αυτά που προσφέρει στην ομάδα αλλά και στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο από την θέση του Δημάρχου), ο επίσης εν ενεργεία αμυντικός της ομάδας Χρήστος Πάραμ ως οικογενειάρχης με 3 παιδιά, που παρά τα 41 του χρόνια συμμετέχει στους αγώνες της ομάδας δίνοντας κάθε αγωνιστική τον καλύτερό του εαυτό, και ο βετεράνος πιά Κώστας Σκούρτης Γραμματέας του Δ.Σ. για την προσφορά του στην ομάδα μιας και το καλοκαίρι κρέμασε τα «παπούτσια».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση ο κόσμος έδειξε την αγάπη του στην ομάδα του Αίαντα Αγιονορίου και την υποστήριξη του στην προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρός του - διακεκριμένος επιχειρηματίας και γνωστός για την αγάπη του στο ποδόσφαιρο - κ. Γιώργος Μουρούτσος για να ανεβάσει το επίπεδο στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Το πρόγραμμα της βραδιάς ήταν εξαιρετικό αφού ο Γιώργος Βελισσάρης και η Γωγώ Τσαμπά ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.
Η Φιλιώ Πυργάκη αν και ήταν στο σχήμα, τελευταία στιγμή ειδοποίησε ότι δεν μπορούσε να μετάσχει λόγω ασθενείας.
Οι άλλοι δύο όμως καλλιτέχνες, ο Γιώργος Βελισσάρης και η Γωγώ Τσαμπά μαζί με την ορχήστρα τους οδήγησαν τον κόσμο στην πίστα και ο χορός κράτησε μέχρι πρωίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων:

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Λεωνίδας Κολαίτης με την σύζυγό του,

ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Απόστολος Παπαφωτίου,

ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός με την σύζυγό του,

ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου και Δ.Σ. κ. Αντώνης Παππάς,

οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κων. Ζήμος και Θέμης Κουτσογκίλας,

ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγιονορίου κ. Βασίλης Καλλιμάνης,

ο προϊστάμενος του τμήματος επιθεώρησης εργασίας Κορινθίας κ.Κωνσταντίνος Παρτσινέβελος,

το μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Μιχάλης Σαβανός,

ο Δ/ντης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κορίνθου κ. Κωνσταντίνος Γερόπουλος και

ο εκπρόσωπος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Κορινθίας κ. Δημήτρης Λέκκας Γ. Γραμματέας
Η Διοίκηση και τα μέλη του ΑΙΑΝΤΑ ευχαριστούν τον Επιχειρηματία κ. Ηλία Κακογιάννη (Ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας) για την διευκόλυνση και διάθεση του Κέντρου και φυσικά όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και ευελπιστούν στο τέλος της περιόδου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο στην Α2 κατηγορία.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Ναστούλης νέο Μέλος στο Δ.Σ της ομάδας που αναλαμβάνει υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γιώργος Μουρούτσος ανανέωσε το ραντεβού για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ανακοίνωσε πως στα επινίκια θα παραβρεθεί και θα τραγουδήσει και πάλι στο KORINTHIAN PALACE ο Γιώργος Βελισσάρης αφιλοκερδώς .
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger