.

Προετοιμασία στο Λουτράκι η ομάδα της SP Tableware (video)

 Η κορυφαία ομαδα ποδηλασίας SPTableware ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Κορινθία. Κατα τη διάρκεια της διαμονής της είχε
συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Νανόπουλο και τον πρόεδρο της LTO κ.Καραβούλη και συζήτησαν τους τρόπους που η Κορινθία μπορεί να προσελκύσει και άλλες μεγάλες ομάδες για προετοιμασία στην Κορινθια μιας και τηρεί όλες τις προδιαγραφές για αυτό.Παράλληλα μιλήσαμε με τους 2 παγκοσμιους πρωταθλητές τον κο Ηλία και τον κο Ταμουρίδη και μας μετέφεραν τις εντυπώσεις τους.
Όλοι οι αθλητές συγκεντρώθηκαν στο Λουτράκι την προηγούμενη Παρασκευή 10 Ιανουαρίου και ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους χθες,Κυριακή 19 Ιανουαρίου.Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύωρες καθημερινές προπονήσεις,από 3 ως 7 ώρες,κάτω από τις οδηγίες του Βασίλη Αναστόπουλου και την βοήθεια του Γιώργου Μανιάτη.Οι αθλητές κάλυψαν περίπου 1300 χιλιόμετρα,35 ώρες και υψομετρικά πάνω από 7.000μ. στο σύνολο.
Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα της ομάδος βρέθηκε και ο Γ.Ταμουρίδης,ο οποίος επέστρεψε στην SP ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση σε αγώνες Pro Tour το 2013 με τα χρώματα της Euskaltel!Ο Δ.Αντωνιάδης και Π.Καραμπινάκης αντεπεξήλθαν άψογα στις νέες προκλήσεις για την φετινή σεζόν ενώ οι Α.Μπούγλας,Γ.Μπούγλας,Γ.Καράτζιος,Ν.Σακελλαρίδης,Π.Ηλίας και Β.Σημαντηράκης έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.
Στο πλευρό της ομάδος τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας βρέθηκε και ο πρόεδρος κ.Παπαζόγλου,καθώς και οι μεγάλοι χορηγοί Racing Cycles Ltd,GBF και το περιοδικό MBike Greece.
Οι αθλητές θα συνεχίσουν με τον ίδιο εντατικό ρυθμό τις προπονήσεις τους για ακόμη 4 εβδομάδες.Το πρώτο μεγάλο ραντέβου είναι στις 9 Μαρτίου,στον πενθήμερο γύρο κατηγορίας 2.1,TOUR DE TAIWAN.







Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger