.

Ακόμα ένα «τρίποντο» το Πετρί, 2-3 τον Πανσολυγειακό

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Θύελλα Πετρίου, η οποία αν και αγωνίστηκε για περίπου μια ώρα αγώνα με 10 παίκτες, επιβλήθηκε 2-3 του Πανσολυγειακού και διατηρήθηκε στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με κεφαλιά του Χουσελά, μετά από κόρνερ του Μανάβη, για να φέρει το ματς στα ίσια με τον ίδιο τρόπο ο Σταθογιαννόπουλος, έπειτα από εκτέλεση του Μπάρτζη.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μπόρσης για χτύπημα στον Τσίγκο Μ., όπως υπέδειξε ο βοηθός Ντέμσιας και ασπάστηκε ο κ. Ρούσσος.
Παρόλα αυτά, οι «κίτρινοι» έφτασαν στο 1-2 με δυνατό σουτ του Κοσμά και έκλεισαν το ημίχρονο με το υπέρ τους 1-3 με τον Χουσελά να νικά τον Πιπίνη, μετά από σέντρα του Κοσμά.
Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και την ομάδα του Πετρίου να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Τούσουλης, με τους παίκτες του Πανσολυγειακού να προσπαθούν, χωρίς να καταφέρουν να αποσπάσουν κάτι θετικό στο τέλος.

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Πιπίνης, Κούτρας Β., Ρωτίδης Σ., Μάρκελλος, Νόσης Α., Τσίγκος Μ. (46’ Τζάνι), Τούσουλης, Μουρατίδης, Μπάρτζης (83’ Αγγέλου), Σταθογιαννόπουλος, Τσίγκος Σ.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Χόντια, Μάρκου, Χρυσίνης, Τσουμάνης Κ., Μπακασέτας Β., Σαϊσανάς Π., Πέζος, Μανάβης, Μπόρσης, Χουσελάς Π., Κοσμάς 

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger