.

Πέρασε και πάλι 3ο το Πετρί, 3-0 τους Αγίους Θεοδώρους (Video)

Σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες, με τις δύο ομάδες να θέλουν να παίξουν μπάλα, τους δύο προπονητές να δίνουν λεπτά συμμετοχής σε νεαρούς, η Θύελλα Πετρίου επικράτησε 3-0 των Αγίων Θεοδώρων και πέρασε και πάλι στην 3η θέση.

Το ματς είχε αρκετές φάσεις, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τρεις από αυτές, σε αντίθεση με τους παίκτες του Τάκη Ρέμμα, που δεν βρήκαν στόχο, αν και έφτασαν κοντά στο γκολ αρκετές φορές.
Το α’ μέρος δεν ήταν τόσο ποιοτικό, όσο η επανάληψη, αν και οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ του Μπακασέτα που βρήκε σε αντίπαλο και πέρασε κόρνερ, για να ανοίξουν το σκορ με τον Παύλο Χουσελά (23’) μετά από κεφαλιά πάσα του Μπόρση.


Οι φιλοξενούμενοι πήραν γήπεδο στη συνέχεια και έχασαν σπουδαία ευκαιρία με την κεφαλιά του Γκιόκα (40’) να φεύγει ελάχιστα άουτ, όπως και το σουτ του Καρβέλη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι Άγιοι μπήκαν καλύτερα, απείλησαν με Πάτρα και Μπράνκο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ το Πετρί έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Δανέσης μπλόκαρε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Μανάβη.

10009490 797870526909622 974338820 n

Το 2-0 ήρθε στο 59’, όταν ο Κοσμάς βρήκε το Χουσελά, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Τζας αρχικά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια ο Μπράνκο έχασε τεράστια ευκαιρία να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι, αλλά απέναντι από τον Χόντια δεν πλάσαρε καλά, με αποτέλεσμα ο έμπειρος πορτιέρο της Θύελλας να πέσει και να μπλοκάρει.


Κάπου εκεί, οι γηπεδούχοι βρήκαν περισσότερους διαδρόμους, είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Χουσελά, ενώ λίγο αργότερα ο Τζας μετά από γύρισμα του Μπόρση, με γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Δανέση.

10151687 797939666902708 354826037 n

Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε στο 80’ ο Κοσμάς με σουτ έξω από την περιοχή, φτάνοντας και τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.
Αλάνθαστος αμυντικά ο Τσουμάνης, πολύ καλός ο Μπόρσης, ενώ θετικότατη ήταν και η παρουσία του Κοσμά, από πλευράς Πετρίου.
Για την ομάδα των Αγίων, ξεχώρισαν οι Γεωργακόπουλος και Δανέσης.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Χόντια, Μάρκου (46’ Τζας), Χρυσίνης, Τσουμάνης Κ., Μπακασέτας Β., Σαϊσανάς Π., Μανάβης, Χουσελάς Π. (68’ Πήττας), Μπόρσης, Κοσμάς (82’ Αγραφιώτης)

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Δανέσης, Πάτρας, Λέζη (75’ Νικολάου Γ.), Δημητρίου, Γεωργακόπουλος, Γκιόκας (43’ λ.τρ. Χαμπιλάι), Καρβέλης, Οικονόμου, Μπράνκο, Καραμαλέγκος, Ράτης (63’ Αϊβαλιώτης) 

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger