.

Η Ευστρατιάδου στην σχολή γονέων Κορίνθου

Στα πλαίσια της ενημερώσεώς σας για τα δρώμενα της Σχολής Γονέων της Ι. Μητροπόλεώς μας σας γνωρίζομε ότι η Ιερά Μητρόπολή μας, θέλοντας να τιμήσει την διπλή  γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και  της Εθνικής
μας Παλιγγενεσίας, το Σάββατο 22 Μαρτίου ε. έ. και ώρα 18:00’, στην «Κροκίδειο Αίθουσα», θα πραγματοποιήσει την 6η κατά σειρά Συνεδρία της Σχολής με ομιλήτρια την διακεκριμένη συνταξιούχο Εκπαιδευτικό κ. Βασιλική Ευστρατιάδου, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 και η επίδρασή της στην οικογένεια».
Στην Εκδήλωση αυτή, λόγω της λαμπράς Εκκλησιαστικής Εορτής και του πανηγυρικού χαρακτήρος της Επετείου που το Έθνος μας γιορτάζει, εκτός από την κεντρική ομιλία και τον συντονιζόμενο από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο εποικοδομητικό διάλογο που ακολουθεί, η χορωδία της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου θα παρουσιάσει ανάλογο σύντομο Μουσικό πρόγραμμα.
Παρακαλείσθε να παρακολουθήσετε την Συνεδρία αυτή, την διανθισμένη με Θρησκευτικό και Εθνικό εορταστικό «χρώμα» εξ αιτίας της μεγάλης Εορτής της Παναγίας και της Πατρίδος μας, ώστε να τιμήσετε με την παρουσίας σας το διττό επετειακό  Θρησκευτικο-ιστορικό γεγονός αλλά και να ωφεληθείτε από όσα η πολύπειρη Εκπαιδευτικός θα καταθέσει σε μια χρονική περίοδο άκρως αντι-ηρωϊκή και πεσιμιστική, που ο καθένας μας βιώνει.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger