.

Πιπιλή: Αν ζούσε ο Καραμανλής θα είχε πλακώσει στις μπάτσες τον Κακλαμάνη

 Χείμαρρος εναντίον του Νικήτα Κακλαμάνη ήταν η Φωτεινή Πιπιλή, δηλώνοντας πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα είχε αντιμετωπίσει πολύ διαφορετικά τη στάση του στην ψηφοφορία. Από τα πυρά της, όμως, δεν γλίτωσαν ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, μήτε και ο Πάνος Καμμένος.
Η κ. Πιπιλή σχολίασε με καυστικό τρόπο την αναφορά του κ. Κακλαμάνη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, κατά τη δήλωσή του έπειτα από τη διαγραφή από τη ΝΔ. «Εγώ τον ήξερα από 20 χρονών τον εθνάρχη. Αν ζούσε, αν μπορούσε να μετακινηθεί από εκεί που βρίσκεται θα είχε σηκωθεί και θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες» είπε η βουλευτής μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ενώ συνέχισε στον ίδιο τόνο. «Λέει, 3.500 φαρμακεία θα τσιμπήσω (σ.σ ως ψήφους στην Αθήνα με το «παρών») ξεχνάει τις προσωπικές του ευθύνες και ξαφνικά θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει και την μνήμη του Καραμανλή» πρόσθεσε.
Η κ. Πιπιλή, όμως, είχε κάτι να πει και για τη διαφοροποίηση του πρώην πρωθυπουργού στην ψηφοφορία, σχολιάζοντας πως «ο Γιώργος Παπανδρέου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης αυτή η θλιβερή ΠΑΣΟΚαρία μας έφεραν την Τρόικα, και τώρα μας κουνάνε και το δάχτυλο».

Τέλος, μιλώντας για τον κ. Καμμένο τον χαρακτήρισε «λαλίστατο προστάτη του εθνους» και «ανεπάγγελτο». «Από 25 ετών ζει από τη βουλευτική του αποζημίωση» πρόσθεσε η κ. Πιπιλή για τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ.
 


Φωτογραφίες Χρήστος Μπόνης, Eurokinissi
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger