.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΤΙΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ - ΚΟΤΣΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (VIDEO)

Φίλες και Φίλοι,
Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές βρίσκουν το Δήμο μας στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του. Δεν είναι εύκολη η απόφαση για την διεκδίκηση της Δημαρχίας Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος κάνουν τον κάθε σοβαρό άνθρωπο να διστάζει. Όμως, η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα ξεπέρασε κάθε δισταγμό.Μπορεί ο Δήμος να έχει μεγάλα προβλήματα, που φοβούμαι ότι θα διογκωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, όμως άνθρωποι αποφασισμένοι , με σοβαρότητα μπορούν να τα αντιμετωπίσουν. Αυτή την ώρα ο Δήμος είναι ένα ακυβέρνητο καράβι που κινδυνεύει με ναυάγιο. Δεν είναι δυνατόν να αδιαφορούμε. Με αίσθηση της μεγάλης ευθύνης, πήρα την απόφαση να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας για να πιάσω το τιμόνι.

Το ξέρετε ότι τα χέρια μου είναι γερά. Αν μου δείξετε εμπιστοσύνη και παλέψετε μαζί μου, θα οδηγήσουμε το καράβι του Δήμου μας σε απάνεμο λιμάνι. Θα επισκευάσουμε της ζημιές της θύελλας και θα μπορέσουμε να ξανοιχτούμε περήφανοι όπως παλιά, στα νερά των δύο θαλασσών μας, του Κορινθιακού και του Σαρωνικού.

 Αυτή την κρίσιμη ιστορική στιγμή για τον Δήμο μας, δεν θα ακούσετε από εμένα μεγάλα λόγια, μεγάλα σχέδια, μεγάλες υποσχέσεις. Να το θυμάστε.

Ανήκω σε μία πολιτική σχολή που αποφεύγει τις υποσχέσεις, αλλά προσπαθεί και τελικώς αποδίδει έργο.

 Κανείς όμως, όση πίστη και αν έχει, δεν μπορεί να πετύχει μόνος. Υπάρχει η ανάγκη συνεργατών με ικανότητες, με όραμα, με αγάπη για τον Δήμο και τους πολίτες του. Έχω ήδη δίπλα μου συνεργάτες που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο με αποδεδειγμένες ικανότητες στην προσωπική, επαγγελματική και επιστημονική ζωή.

 Καλώ, κάθε Δημότη που έχει την φλόγα της συμμετοχής και της προσφοράς να λαμπρύνει τον συνδυασμό μας.

Θα σας παρουσιάσω ένα συνδυασμό με πολλούς νέους αλλά και με προσωπικότητες της κοινωνίας μας που έχουν εμπειρία, μόρφωση και τιμιότητα.

 Όλοι είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε για την ανασυγκρότηση του Δήμου. Ανασυγκρότηση με διαύγεια.

 Πρώτο μας καθήκον θα είναι η εξυγίανση των οικονομικών. Αμέσως μετά, επειδή στην αντίληψη μου, ο Δήμος είναι το ασφαλές καταφύγιο του πολίτη στις δύσκολες ημέρες της οικονομικής κρίσης, θα εφαρμόσουμε συγκεκριμένα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής ώστε να σταθούμε δίπλα στις ανάγκες του κάθε πολίτη.

 Η ανάδειξη και η εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Δήμου μας, με συγκροτημένες πολιτικές, σε συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση, την περιφέρεια και την Ευρωπαική Ένωση, θα δώσει τις διεξόδους που επιθυμούμε από την σημερινή τραγική κατάσταση, ενός μέχρι πρότινος πλούσιου Δήμου.
Σ' αυτόν τον αγώνα σας καλώ να συστρατευθείτε μαζί μας και σας διαβεβαιώ, θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.


Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger