.

ΣΕ Ι. ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Ι. ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κκ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

 
Γίνεται γνωστό ότι την Εβδομάδα της Διακαινησίμου, δηλαδή κατά την εβδομάδα μετά το Πάσχα, πανηγυρίζουν οι Ι. Μονές της Αναστάσεως του Χριστού Λουτρακίου, του Οσίου Παταπίου Λουτρακίου, του Αγίου Γεωργίου Φενεού, και της Παναγίας Κορυφής Καμαρίου καθώς και Ιεροί Ναοί που τιμώνται στο όνομα του Αγ. Γεωργίου, της Ζωοδόχου Πηγής και του Αγ. Μακαρίου, Επισκόπου Κορίνθου.
Αύριο πρωί 22/4/2014 Τρίτη της Διακαινησίμου, στην Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου της οποίας θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος 
και αύριο στις 7 το απόγευμα, στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Αγ. Γεωργίου Ζαχόλης.






23/4/2014 Τετάρτη της Διακαινησίμου, το πρωί στην Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Αγ. Γεωργίου Φενεού κατά την διάρκεια της οποίας θα κήρει σε Μοναχούς τους Δοκίμους Πέτρο Τζανουλίνο και Βασίλειο Κεσίσογλου.




24/4/2014 Πέμπτη της Διακαινησίμου, στις 7 το απόγευμα, στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κόρφου.




25/4/2014 Παρασκευή της Διακαινησίμου, στην Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής Καμαρίου.


26/4/2014 Σάββατο της Διακαινησίμου, στις 7 το απόγευμαώρα, στον Εσπερινό και την Ι. Λιτανεία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Αγ. Μακαρίου Ξυλοκάστρου.
και το πρωί 27/4/2014 Κυριακή του Θωμά στην Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Αγ. Μακαρίου Ξυλοκάστρου.

      Η συμμετοχή των χριστιανών μας και στις ανωτέρω Ιερές Ακολουθίες κρίνεται απαραίτητη ώστε να λάβουν την χάρη, τον αγιασμό και την ευλογία του Αναστάντος Κυρίου μας, της Θεοτόκου, των Αγίων και Οσίων, των οποίων τιμάται η μνήμη κατά τις ημέρες αυτές.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger