.

Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου καλεί όλους τους υποψηφίους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Σικυωνίων, καθώς και τους υποψηφίους για την Περιφέρεια σε συζήτηση

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου στα πλαίσια των συνεχών επαφών του με όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς του τόπου, καλεί όλους τους υποψηφίους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Σικυωνίων, καθώς και τους υποψηφίους για την Περιφέρεια, σε συζήτηση στα γραφεία του Συλλόγου. Σκοπός της πρόσκλησης αυτής είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων πάνω στα θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο της περιοχής, η αντιμετώπιση των προβλημάτων και η ένταξη στα προγράμματα των συνδυασμών που διεκδικούν στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακών εκλογών την ψήφο των Σικυώνιων πολιτών, θεμάτων με στόχευση την οικονομική ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της πόλης.

Ο διάλογος αυτός, ενόψει των επερχόμενων εκλογών κρίνεται απαραίτητος. Θα διευκολύνει δε τους υποψήφιους συνδυασμούς στην δόμηση ενός προγράμματός ικανού να αλλάξει την πορεία της πόλης και να την φέρει σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Ο επιχειρηματικός κόσμος του Κιάτου προσδοκά από όλους τους συμμετέχοντες στις εκλογικές διαδικασίες την ουσιαστική συμμετοχή τους στον διάλογο, τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, σε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας.

Με εκτίμηση

O Πρόεδρος                           Η Γραμματέας

 Βασίλης Παγώνης                    Καλού Αργυρώ
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger