.

Γ.Γκεζερλής:Αντιδημοκρατική και επικίνδυνη η συμπεριφορά του

H συμπεριφορά του κ.Βασίλη Νανόπουλου χθες ήταν άκρως προσβλητική για όλους τους υποψήφιους δημάρχους της Κορίνθου. Η απουσία του από τον τηλεοπτικό διάλογο, στον οποίο συμμετείχαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, είναι και απαράδεκτη και επικίνδυνη....
Ο κ.Βασίλης Νανόπουλος πιστεύει μάλλον ότι ο δήμος είναι ιδιωτική επιχείρηση και ο ίδιος είναι ο μάνατζερ,και θα πρέπει όλοι να κινούμαστε όπως επιθυμεί η αφεντιά του.
Οι καλοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι του κ.Νανόπουλου, δεν  θα καταφέρουν να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες,όσο και αν προσπαθήσουν.
Καταλαβαίνουμε την αγωνία του να δημιουργήσει συνθήκες τεχνητής πόλωσης με τον δήμαρχο για να σταματήσει να φυλλοροεί ο συνδυασμός  του αλλά δεν θα τον ακολουθήσουμε, στον ολισθηρό αυτό δρόμο.
Η προσπάθεια του να αποφύγει την δημόσια αντιπαράθεση μαζί μας είναι πλέον ορατή από όλους τους Κορίνθιους.
Ξέρει πολύ καλά ότι με αερολογίες και αφορισμούς δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στις προτάσεις και το ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει καταθέσει ο επικεφαλής μας Γιάννης Γκεζερλής.
Η συμπεριφορά του κ.Νανόπουλου,εισαγάγει νέα ήθη στον δημοκρατικό διάλογο που είναι επικίνδυνα γιατί θέλουν να φιμώσουν τις ιδέες και τις προτάσεις όλων όσων δεν είναι μαζί του.
Εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να στήσουμε επικοινωνιακά  τηλεοπτικά δίπολα, όπως προσπαθεί να κάνει ο ίδιος και θεωρούμε σημαντική κάθε συζήτηση στην οποία συμμετέχουν όλοι οι συνδυασμοί.
Ο κ.Νανόπουλος είναι χομπίστας των δημοτικών πραγμάτων και εσχάτως ανακάλυψε με όρους επικοινωνίας τα δημοτικά προβλήματα.
Τον καλούμε να εκπαιδευτεί στις δημοκρατικές διαδικασίες γιατί θα του χρειαστούν πολύ στο προσεχές μέλλον.
Τους τακτικισμούς και τις επικοινωνιακές φούσκες τις έχει πληρώσει η Κόρινθος και με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθούν.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Υπ. Δήμαρχος Κορίνθου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΖΕΡΛΗΣ
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger