.

Υποψήφιος με τον Βουδούρη ο Βλάσης Τσόγκας

Αφού αποφάσισα να μπω στην αρένα της μάχης για τις εκλογές της περιφέρειας Πελοποννήσου και φτάνοντας λίγα 24ώρα πριν την κατάθεση των συνδυασμών έκατσα να ”ζυγίσω” το κλίμα και να δω πως λειτουργούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι άλλων συνδυασμών, διάβαζα καθημερινά όλα τα μ.μ.ε της κορινθίας και έκανα τον απολογισμό μου αλλά και τον προβληματισμό μου….
Από οτι φαίνεται οι συνδυασμοί που μονοπωλούν είναι 3 , Τατούλης , Βουδούρης , Δέδες .
Αντιπεριφερειάρχης με τον Τατούλη ο Π.Καλλίρης  ένα στέλεχος της Ν.Δ και γ.γ Υγείας που γνωρίζουμε όλοι σε τι κατάντια έφτασε η δημόσια υγεία επί ημερών ο οποίος κριθηκε ενοχος αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος που διέπραξε την περίοδο που ήταν πρόεδρος του ΟΔΙΕ.
ΘΑ αποστείλω ερώτηση στους υποψήφιους που κατάγονται από τον δημο σικυωνίων κ.Παπαθεοφανους κ Παπαγγελόπουλο νυν αντιπεριφερειαρχη (εμπλέκεται και σε ΜΚΟ) κ.Λέγγα , στηρίζεται τον κ.Καλλιρη και αγωνίζεστε μαζί του για ποιον ακριβώς λόγο ? τι θετικό είδατε απο τις ενέργειές του , τον διώγμο του ΙΚΑ Κιάτου την πλήρη απαξίωση των κέντρων υγείας , τι θα πείτε για τον επισφαλή σας ?
Θα ζητήσετε εξηγήσεις η όχι ? Γ.γ υπουργείου ήταν και έφυγαν ΟΛΕΣ οι υπηρεσίες απο τον δήμο μας , συμμετείχατε στην περιφέρεια τι ενέργειες κάνατε?
Θα θέτω ερωτήματα σε καθημερινή βάση και ειλικρινά είμαι περίεργος για τις απαντήσεις εαν και εφόσον δοθούν, θα επανέλθω και για τον κύριο Δέδε.
Ο κόσμος ξέρει και γνωρίζει ποιοι έδωσαν μάχες μαζί τους και τους στήριξαν σε κάθε μορφή δράσης και δυστυχώς δεν ήταν ΚΑΝΕΝΑΣ από τους προαναφερομενους .
Βλάσης Τσιόγκας | Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου στην
Κορινθία με τον συνδυασμό: «Πελοποννησος Πρώτα» με επικεφαλή τον Ο. Βουδούρη.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger