.

ΔΗΜΑΡ: Κοππά και Χατζησωκράτης μεταξύ των υποψηφίων ευρωβουλευτών

Διαβάστε τη λίστα με τους 40 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος - Μεταξύ τους τρεις ηχηρές μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ και ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος
Τη λίστα των πρώτων 39 υποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ παρουσίασε στην Κεντρική Επιτροπή ο γραμματέας της Θανάσης Θεοχαρόπουλος ζητώντας από το όργανο την έγκριση.
Ανάμεσα στους 39 περιλαμβάνονται και τρεις ηχηρές μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ όπως η Μαριλένα Κοππά, ο Πάνος Μπεγλίτης και ο καθηγητής Γιάννης Τσαμουργκέλης.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η ανακοίνωση των τελευταίων δύο ατόμων που θα συμπληρώσουν τη λίστα των 42 υποψηφίων για τις εκλογές της 25ης Μαΐου.

Κλείνοντας τη συζήτηση, ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, επεσήμανε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν έχει μεταβάλει τη θέση της για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να επανακτήσει τη δυναμική της και αναφερόμενος στις προσπάθειες για τη συγκρότηση του τρίτου πόλου τόνισε ότι δεν τελειώνουν μέχρι τη μάχη των ευρωεκλογών, αλλά θα συνεχιστούν. «Δεν γίνεται να είναι απολιτικός πρέπει να έχει προοδευτικό περιεχόμενο» επανέλαβε.

Εξηγώντας στα μέλη της ΚΕ γιατί δήλωσε, από τη Θεσσαλονίκη, πριν συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Κουβέλης είπε ότι σχεδόν όλες ρυθμίσεις, πλήν 2-3, είχαν συζητηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή και σε εσωκομματικές συσκέψεις και είχαν διατυπωθεί δημόσια οι θέσεις του κόμματος.

Κάλεσε δε τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος να δώσουν ομόθυμα τη μάχη των ευρωπαϊκών και αυτοδιοικητικών εκλογών, εκτιμώντας ότι θα έχει θετικά αποτελέσματα. «Ολοι κρεμόμαστε από ένα κλαδί, κάποιες φορές διαφορετικό, μα ανήκουν στο ίδιο δένδρο. Αν δεν πάει καλά θα τσακιστούμε όλοι» κατέληξε.

Η ΚΕ ενέκρινε τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου, που θα παρουσιαστεί επίσημα τη άλλη Κυριακή,13 Απριλίου, και έχει ως εξής:

  • ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ «ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ:
Ακριτίδης Σταύρος
Αμοιρίδης Γιάννης
Ανδριοπούλου Σοφία
Αρσένη Τζένη
Αρχοντάκης Κώστας
Βαρδάκας Σίμος
Βιτάλη Λία
Γεωργάτος Γεράσιμος
Γεωργίου Γιώργος
Γιαννιώτης Γιάννης
Γουργούρης ΦαΝης
Δαββέτας Νίκος
Ζαχαρόπουλος Στυλιανός
Ιωαννίδης Γιώργος
Κάλλιπολίτη Δώρα
Καρατζόρα Ελένη
Κατσαμούρης Αστέριος
Κόλλιας Βασίλης
Κοππά Μαριλένα
Κόσιβα Κατερίνα
Κωλέττη Χριστίνα
Λαφαζάνης Αργύρης
Λουκάς Δημήτρης
Μαργαρίτης Θόδωρος
Μαστρογιάννης Βασίλης
Μέλου Κατερίνα

Ξανθόπουλος Γιώργος
Παναγιωτοπούλου Πένυ
Παπαδόπουλος Ανδρέας
Παπαθεοδώρου Θεοδωρος
Σαββής Μανώλης
Σιάκαρης Κωνσταντίνος
Τσαμουργκέλης γιάννης
Τσαντάς Πάρις
Τσικαρδάνη Δώρα
Φωτεινός Θράσος
Φωτίου Ευάγγελος
Χατζησωκράτης Δημήτρης
Χρυσοστομίδης Ανταίος

/www.star.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger