.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ (VIDEO)


Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων μαζί με το Δήμο Κορινθίων έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων που είναι ο ανάδοχος για την υλοποίηση της πράξης των κοινωνικών δομών αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Κορινθίων
του επιχειρησιακού προγράμματος ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Οι δομές που δημιουργήθηκαν από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, είναι το Γραφείο Διαμεσολάβησης, το Ανοιχτό Κέντρο Διημέρευσης, η Τράπεζα Χρόνου, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Υπνωτήριο.

Η λειτουργία του κοινωνικού υπνωτηρίου στο κέντρο της πόλης τηςΚορίνθου και επί της οδού Κολιάτσου 30, σηματοδοτεί την κοινωνική ευαισθησία τόσου του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων,όσο του Δήμου Κορινθίων και του Κέντρου Κοινωνικής ΠολιτικήςΔήμου Κορινθίων. Έτσι κατά τις βραδινές ώρες θα μπορούν να βρίσκουν κατάλυμα άστεγοι συμπολίτες μας βρίσκοντας ένα στήριγμα αλλά και αισιοδοξία για την περεταίρω διαβίωσή τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του υπνωτηρίου αλλά και για αιτήσεις ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 2741087861 υπεύθυνη κ. Παπαστεφάνου Ρένα.


Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger