.

Συνελήφθη 25χρονος με 85 κιλά χασίς στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών

Ειδικότερα, στο 173ο χιλιόμετρο της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου –  Πατρών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων επιχείρησαν να ελέγξουν όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος κατευθυνόμενος προς Αθήνα.

Στη θέα των αστυνομικών, ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα, ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς και στην προσπάθειά του να διαφύγει σε παράδρομο στο αντίθετο ρεύμα προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. να ακινητοποιηθεί και να το εγκαταλείψει τρέχοντας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, οι αστυνομικοί βρήκαν 80 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 85.392 γραμμαρίων, τις οποίες και κατέσχεσαν.

Άμεσα ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του λίγη ώρα αργότερα στο Ριζόμυλο Αιγιαλείας και τη σύλληψή του.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του οχήματος προέκυψε ότι αυτό είχε μισθωθεί από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων από τον Πειραιά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αιγίου.
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger