ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου

Ο Κορινθιακός Ποδηλατικός Όμιλος και η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών ( Π.Ε.Π.Α) , βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου κατηγορίας Masters , που τους ανέθεσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ( Ε.Ο.Π.) .
Συγκεκριμένα , το Π.Π Masters , θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας , το Σαββατοκύριακο 31/5 – 1/6/2014
Το Σάββατο , θα λάβει χώρα ο Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης , απόστασης 22,5 χιλιόμετρων με εκκίνηση και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Εξαμιλίων (ώρα εκκίνησης στις 16:00 ).
Την Κυριακή , θα πραγματοποιηθεί ο Αγώνας Αντοχής , απόστασης 105 χιλιομέτρων με εκκίνηση τον Φλοίσβο Κορίνθου ( άγαλμα Πήγασου ) , στο λιμάνι της Κορίνθου στις 10:00.
Οι αθλητές του αγωνίσματος αντοχής , θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Κόρινθος – Κεχριές – Ρυτό –Σοφικό –Αγγελόκαστρο – Προσυμνα – Δερβενάκια – Αγ. Βασίλειος –Χιλιομόδι –Σολωμός και θα τερματίσουν στο κάστρο της Ακροκορίνθου .
Οι δυο σύλλογοι ( Κορινθιακός & Π.Ε.Π.Α ) ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για την τιμή που μας έκανε και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και προχωράμε δυναμικά μαζί για την υλοποίηση του έργου που μας ανατέθηκε , ελπίζοντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας για την ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος της ποδηλασίας στη χώρα μας .
Καλούμε τους συμπολίτες μας , μικρούς και μεγάλους , να δώσουν το παρόν και στις δυο ημέρες των αγωνισμάτων , για να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών , αλλά και για να δουν από κοντά το άγνωστο σε πολλούς αγώνισμα της ποδηλασίας , μιας και κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά στη Πόλη μας .
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς .
Η Πρόεδρος
Περάκη Γεωργία
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger