.

Αντώνης Ι. Παππάς - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σήμερα λάβαμε την ακόλουθη επιστολή από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου, Δημοτικό Σύμβουλο και Δικηγόρο κ. Αντώνιο Παππά και σας την αποστέλλουμε ως έχει:

- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ -

Οι εκλογές στο Δήμο Κορινθίων τελείωσαν. Σήμερα έγινε η επίσημη ανάρτηση του τελικού αποτελέσματος από το Πρωτοδικείο Κορίνθου. Οι Κορίνθιες και Κορίνθιοι ανέδειξαν νικητή το συνδυασμό μας και Δήμαρχο Κορινθίων τον Αλέξανδρο Πνευματικό για τρίτη συνεχή φορά.

Αποφασίσατε ποια θα είναι η μοίρα του τόπου μας και το μέλλον των παιδιών μας, για την επόμενη κρίσιμη πενταετία.

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά μας. Ταυτόχρονα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Την οικογένειά μου, τους φίλους και τους συνεργάτες μου. Ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες που μαζί δώσαμε τον καλό αγώνα.

Ο αγώνας όμως δεν τελείωσε. Δεν τελειώνει ποτέ για όσους παλεύουν, γι’ αυτούς που ονειρεύονται κάτι καλύτερο, για εκείνους που έχουν στόχο, αξίες και ιδανικά, γι’ αυτούς που οραματίζονται.

Ο αγώνας αφορά όλους τους Κορίνθιους, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς και παραμένει διαρκής, αμείωτος και ατελεύτητος.

Από καρδιάς,

Αντώνης Ι. Παππάς

Από το γραφείο τύπου
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger