.

Η ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

Η σκέψη μιας ομάδας νέων ανθρώπων του χωριού μας που τελικά τόλμησαν και την έκαναν πράξη.
Την δημιουργία ενός συλλόγου που να έχει έδρα την Λαύκα,με στόχο την ανάδειξη του χωριού μας μέσα από την ιστορία και τις ομορφιές του.Την συνέχιση της παράδοσης και των εθίμων που στο πέρασμα των χρόνων τείνουν να εξαφανιστούν.
Έναν σύλλογο που να ενδιαφέρεται για το περιβάλλον που ζούμε εμείς και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.
Μέσα από πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις δίνοντας το μήνυμα της εξωστρέφειας,προσελκύοντας επισκέπτες που αγαπούν την φύση,τον τρόπο ζωής μας και τον αγροτουρισμό.
Ένας σύλλογος που η καρδιά του θα χτυπάει στην Λαύκα, για την Λαύκα και συγχρόνως ο χτύπος της θα ακούγεται σε κάθε απόδημο συγχωριανό μας και την οικογένεια του που ζει στα αστικά κέντρα της Ελλάδος, αλλά και στο εξωτερικό.
Ένα χαρακτηριστικό του συλλόγου μας είναι η φρεσκάδα ιδεών που υπάρχει και σιγά-σιγά αυτές οι ιδέες υλοποιούνται.Όπως επίσης να επισημάνω ότι υπάρχει και ένας απαράβατος όρος που τέθηκε από τα ιδρυτικά του μέλη για να μπορέσει να συσταθεί,και ο όρος αυτός είναι:
<<Ο Σύλλογος μένει μακριά από πολιτικές - κομματικές τοποθετήσεις και διεκδικήσεις, έχοντας ως μοναδικό σκοπό του την ανάπτυξη του ίδιου αλλά και του χωριού μας>>.
Με αυτόν τον όρο προχωράμε και ενεργούμε για το καλό του συλλόγου και του τόπου μας.
Ο σύλλογος αυτή την χρονική περίοδο έχει προσωρινό ΔΣ, το οποίο έχει επιφορτιστεί με την διαδικασία της ολοκλήρωσης του καταστατικού σε συνεργασία με την δικηγόρο του. Συγχρόνως δραστηριοποιείται με πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν ή που έχει προγραμματίσει να κάνει, και αυτές είναι:

1. Δημιούργησε σελίδα στο fecebook για την καλύτερη ενημέρωση.
2. Αποκριάτικος χορός στις 15/02/2014.
3. Εκδήλωση με την ονομασία ''Κούλουμα στην Λαύκα'' στις 03/03/2014.
4. Καθαρισμός και κλάδεμα δέντρων και φυτών από την είσοδο έως την πλατεία του χωριού μας, στις 05/04/2014.

Η ονομασία του συλλόγου μας είναι:
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΥΚΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
''Ο ΟΛΙΓΥΡΤΟΣ''

Ώς πολιούχος και προστάτης του συλλόγου μας είναι ο Αγ.Ιωάννης ''Ο ΡΙΓΑΝΑΣ'' και θα εορτάζεται με εκδηλώσεις στις 23 και 24 Ιουνίου κάθε χρόνο.
Με την έγκριση του καταστατικού μας από το πρωτοδικείο Κορίνθου θα γίνει η 1η τακτική γενική συνέλευση και θα προχωρήσουμε στην ανάδειξη του νέου ΔΣ μέσω της διαδικασίας των εκλογών.

Τελειώνοντας σας προσκαλούμε όλους στον εορτασμό του πολιούχου μας στις 23 και 24 Ιουνίου 2014 με εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις.

Το ΔΣ
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger