.

Συνάντηση ''Πρωτοβουλίας Πολιτών'' με εκπροσώπους του Συνδικαλιστικού Φορέα του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Την Τρίτη, 6 Μαΐου 2014, συναντήθηκαν στο Δημαρχείο εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Δημήτρη Στάμου και πολυμελή αντιπροσωπεία υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων.

Από την πλευρά των εργαζομένων μετείχαν οι Αθηνά Στεργίου - Πρόεδρος, Βασίλης Ζερβός και Σωτήρης Σεννής και από την «Πρωτοβουλία Πολιτών», εκτός από τον υποψήφιο Δήμαρχο, οι Αλκιβιάδης Δρίτσας, Βρασίδας Δρίτσας, Γιώργος Κοκκινός, Ηλίας Κοφινάς, Ιωάννα Μήτρου, Γιώργος Παύλου και Αργυρώ Ποζιού.

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι επισήμαναν ότι το υπάρχον οργανόγραμμα του Δήμου δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί, στους υπαλλήλους δεν έχουν ανατεθεί με σαφήνεια καθήκοντα, θέσεις και ευθύνες, με αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση και πλημμελή λειτουργία των υπηρεσιών και την αδυναμία αποτελεσματικής αξιολόγησης του προσφερόμενου έργου των υπαλλήλων.

Η διαρκώς επικρεμάμενη απειλή της «αξιολόγησης» που προβλέπει υποχρεωτικά ποσοστό 15% των υπαλλήλων κάτω από τη βάση και οι υποκρυπτόμενες απολύσεις όπως εκφράζονται από το πρόσφατο ψήφισμα της ΠΟΕ ΟΤΑ, είναι άλλο ένα σημαντικό θέμα που τους απασχολεί.

Για τα ζητήματα αυτά ο Δημήτρης Στάμου εξέφρασε εκ μέρους της ΠρωτοβουλίαςΠολιτών την κατανόηση και τη στήριξη της παράταξης υπογραμμίζοντας τηνανάγκη για αποτελεσματικό σχεδιασμό και λειτουργία των υπηρεσιών, έμπνευση και παρότρυνση των εργαζομένων του Δήμου, στήριξη των αιτημάτων τους και του ψηφίσματος της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Γραφείο Τύπου

“Πρωτοβουλία Πολιτών”

Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ.Θεοδώρων
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger