.

Να γιατί δεν πάω στο Κατάρ.....

«Αν βρίσκεσαι στο Κατάρ, είσαι ένας από εμάς», υποστηρίζει η νέα τουριστική καμπάνια που το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στη συγκεκριμένη χώρα του περσικού κόλπου. Με αφορμή το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου που θα διοργανωθεί στο κράτος το 2022, το ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο εξέδωσε οδηγίες προς τους επισκέπτες του Κατάρ, σχετικές με τον τρόπο με τον οποίο οφείλουν να ντύνονται, ώστε να είναι ευπρεπείς και να ακολουθούν τα σεμνά ήθη της χώρας.

«Δείξε τον σεβασμό σου», «Βοήθησέ μας να διατηρήσουμε τον πολιτισμό και τις αξίες του Κατάρ» και «Ντύσου ευπρεπώς σε δημόσιους χώρους», είναι μερικά μόνο από τα μηνύματα που αναγράφονται στα ενημερωτικά για τους τουρίστες φυλλάδια.

Αναλυτικότερα, οι γυναίκες οφείλουν να μην φορούν κοντά φορέματα ή σορτς, ενώ όπως χαρακτηρίστηκα επισημαίνεται «τα κολάν δεν είναι παντελόνια». Ακόμη, όμως και οι άντρες απαγορεύεται να κυκλοφορούν δημοσίως με βερμούδες ή κοντομάνικα μπλουζάκια. Γενικώς, τονίζεται πως το σώμα πρέπει οπωσδήποτε να είναι καλυμμένο «από τους ώμους μέχρι και τα γόνατα».


zougla.gr
Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger