.

Λουτράκι:Κανένα θέμα με κατσαρίδες,ζωύφια,δεινόσαυρους...



Μιλάμε για το Λουτράκι Κορινθίας.
Μιλάμε για την πόλη που κατοικούμε,ζούμε,δουλεύουμε και βλέπουμε καθημερινά.Από την Νεράιδα εώς την Ποσειδωνία.Για αυτό το Λουτράκι μιλάμε....



Καμία καταγγελία για κατσαρίδες σε κανέναν φορέα και αρχή...

Το Loutrakiblog έχει φιλοξενήσει χιλιάδες καταγγελίες και συνεχίζει να φιλοξενεί.Είναι γνωστό.
Χιλιάδες καταγγελίες 4 χρόνια τώρα.Καμία καταγγελία δεν έφτασε για κατσαρίδες.Ούτε καν σχόλιο.Ανάμεσα σε εκατοντάδες σχόλια που έρχονται καθημερινά δεν θα ήταν ένα για κατσαρίδες; Για το Λουτράκι Κορινθίας μιλάμε.

Επίσης.
Κανένας δεν έχει δει τις ''στρατιές'' κατσαρίδων που κάποιοι θέλουν να φυτέψουν στην πόλη μας αρχές καλοκαιριού.Αρχές της τουριστικής σεζόν!

Ρωτήσαμε κόσμο και κοσμάκη μήπως κάνουμε λάθος.Μάταια.Έπεσαν όλοι από τα σύννεφα.Ντάξει εδώ που τα λέμε όλο και κάποια κατσαρίδα έχουν δει κάπου αλλά άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι το Λουτράκι είναι τίγκα στην κατσαρίδα.

Προβλήματα με την καθαριότητα υπάρχουν,είναι γνωστά, αλλά η πόλη,οι επαγγελματίες και όλοι οι τουριστικοί φορείς κάνουν ότι μπορούν- με αξιοπρέπεια και δεδομένης της κρίσης που υπάρχει- για να υποδεχτούν τους επισκέπτες του καλοκαιριού.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες και συνιστούμε λίγο προσοχή σε συναδέλφους/ισσες σε ότι γράφουν.Αν θέλουν να χτυπήσουν κλικς ας έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας να τους δώσουμε 2-3 θέματα.Θα το κάνουμε με μεγάλη μας χαρά.

Η συντακτική ομάδα του Loutrakiblog

Share this article :
 
Copyright © 2013-14. KorinthosTV.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by G.STEFANIS
Proudly powered by Blogger